cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Bedemand i København - hjælpen er nær

Er du midt i en sorg over et tab af en nær? - så hjælper bedemanden med alt det, der virker uoverskueligt i en sådan situation. Har du akut behov for en bedemand i København, kan du naturligvis hente den hjælp, der er nødvendig. Bedemanden hjælper dig og dine nærmeste med at ordne alt det praktiske, således at den afdøde får den afsked, der ønskes, mens du og dine nærmeste har tid til at sørge.
21. december 2020 kl. 09:03 Af BedreBegravelse

Annonce

En (sponseret link) bedemand København står klar til at hjælpe med en smuk og mindeværdig afsked.


Begravelse eller bisættelse?

Hvis ikke man på forhånd har kendskab til, hvorledes denne proces foregår, kan det være svært midt i en sorg at navigere i. Er det ikke på forhånd afklaret, hvad afdøde ønsker, er det Jer som nærmeste, der skal beslutte, om det skal være en begravelse eller bisættelse.
Begravelse er i forlængelse af ceremonien, hvor kisten bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet. Bisættelse forløber således, at kisten efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, således at urne kan nedsættes eller askespredes til havs.


Begravelse:
Ved en begravelse ordner bedemanden alt. Det vil sige, at bedemanden arrangerer alt i forhold til kirken. Derudover sørger bedemanden for begravelseshjælp. Naturligvis vil bedemanden iklæde afdøde i eget tøj og ilægge i aftalte kiste.


Bisættelse:
Ved en bisættelse kan I som pårørende forvente fuld service ligeledes. Bedemanden vil her sørge for præst og kapel. Samme gør sig her gældende med iklædning og ilægning af afdøde. Når der er tale om bisættelse, har I naturligvis mulighed for at vælge urne, eksempelvis øko-urne eller sø-urne.


Slip bekymringerne

Bedemanden hjælper dig fra dag ét med at skabe overblik og planlægge en mindeværdig afsked. Der vil løbende være kontakt mellem Jer pårørende og bedemanden, således at I stadig har en følelse af at tage del i processen med planlægningen af afskeden. En bedemand vil hjælpe dig hele vejen igennem den svære og hårde tid.


Bestil bedemand i København online

Hvis du/I ønsker at bestille online, er der ved de fleste en online bestillingsformular. På den måde kan I som pårørende sidde i ro og vælge det, som der ønskes. Her er der mulighed for både at vælge mellem begravelse og bisættelse. Systemet guider dig naturligt til at træffe alle de nødvendige valg - herunder valg af kiste, urne, blomster mv. Når formularen er udfyldt kontaktes du af bedemanden pr. telefon med bekræftelse og afklaring af eventuelle spørgsmål. Efterfølgende koordineres begravelsen eller bisættelsen efter ønskerne og aftalebekræftelsen fremsendes pr. e-mail.


Bestil bedemand i København via telefon

Ønsker du at samtale i telefon med bedemanden, er det naturligvis også en mulighed. Her kan du fortælle om ønsker for den udestående begravelse eller bisættelse. Bedemanden vil selvfølgelig stille relevante spørgsmål, således at alle nødvendige beslutninger træffes. Efterfølgende koordineres begravelsen eller bisættelsen efter aftalte ønsker. Herefter vil du modtage en detaljeret aftalebekræftelse, sådan at du kan se, at alt bliver som forventet.

Annonce

Få hjemmebesøg af bedemand i København

Ønsker du et fysisk møde, vil bedemanden komme til dig. Her gennemføres samtalen, hvor alle ønsker og ligeledes spørgsmålet afklares. Efter hjemmebesøget koordineres begravelsen eller bisættelsen efter aftalte ønsker. Herefter vil du modtage en detaljeret aftalebekræftelse pr. e-mail, sådan at du kan se, at alt bliver som formodet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce