Annoncørbetalt indhold

Annonce: Beskyt din bil: Folie er fremtiden

Det har efterhånden været oppe mange gange i løbet af de seneste år, men nu oplever vi i Danmark også en tendens, hvor bilejere, der har små eller normale biler, vælger at få deres bil pakket flot ind i folie.

Folie til bilen(sponseret link) er forbundet med række fordele, som vi kigger nærmere på det i følgende.
Vi ser på, hvorfor du skal vælge den nye trend, og hvad der har gjort, at det er blevet så populært at få sin bil pakket ind.

Fiat eller Ferrari?
Engang var det kun de mest ekstreme sportsbiler, der blev pakket ind i folie, men i 2018 er tendensen altså en helt anden. Mange af kunderne har fortsat smarte biler, men et voksende kundesegment er altså ganske almindelige danskere, der ikke ejer nogen Ferrari, men nærmere en Fiat.
Flere og flere vil altså have pakket mere almindelige biler ind i folie, og det er, ifølge flere leverandører, sket i takt med, at mulighederne og teknikken for foliering af bilerne er blevet langt mere avanceret. Det betyder, at kunderne har et langt større udvalg, hvorimod det i gamle dage primært var mat foliering, der blev solgt til kunderne.
I dag er det matte lakker med lidt metallic, der benyttes mest til foliering.

Hvorfor er det så populært?
Helt konkret er foliering så populært, fordi det beskytter lakken på bilen. Tendensen hedder, at rigtig mange vælger en farve til bilen, de ved holder, når bilen skal sælges igen. I stedet for måske at bruge 15-25.000 kr. på en flot metallak, vælger de at få bilen pakket ind i folie, som de afmonterer igen, når bilen skal sælges. Dermed står den som helt ny, når folieringen ryger af igen, og det er i langt de fleste tilfælde en enorm fordel for sælgeren af bilen.
FDM oplever grundet meget få årlige hændelser også, at branchen er omhyggelig, og at de fleste udfører et professionelt stykke arbejde, der holder. Sandsynligheden for at arbejdet bliver gjort til perfektion er altså derfor høj, og det er uden tvivl også noget, som forbrugerne tænker over, når de beslutter sig for, om de ønsker at få bilen folieret.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på, før jeg vælger at få min bil folieret?
Ja. Der er naturligvis nogle få ting, som du skal have in mente, før du vælger denne løsning. Priserne på folie svinger meget fra leverandør til leverandør, og det anbefales ikke, at man vælger de absolut billigste løsninger, da standarden også kan være herefter.
Typisk tager en foliering to dage, og det er et krav, at bilen er helt tør og ren, før den folieres. Eksempelvis har der været enkelte tilfælde, hvor lakken er røget af sammen med folien, da den blev pillet af. Det skyldes et uprofessionelt stykke arbejde.
Garantien afhænger ofte af den valgte folie, men du vil opleve, at alle værksteder har garantier på det meste, og det de ikke har garanti for, vil med garanti stå tydeligt skrevet i kontrakten.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Performance-parts-dk-ann