Annoncørbetalt indhold

Annonce: Beskyt din iPad mod stød, slag og ridser

Du sidder i sofaen med din iPad, lægger den på armlænet, og pludselig ryger den ned på det hårde gulv og får ridser - i værste fald flækker den.

Hvad enten du har en iPad 2, iPad air eller noget helt tredje, er det en god idé at beskytte den bedst muligt mod stød og slag. Det kan du eksempelvis gøre med et cover eller sleeve. Bliv her klogere på, hvordan du beskytter din iPad bedst muligt.

Vælg den rigtige model
Først og fremmest skal du vælge det cover eller sleeve, som passer til din iPad. Hvis du har en iPad Air, skal du altså have et iPad Air cover. Det nytter ikke noget, at den ikke er kompatibel med din iPad, og at du ikke har adgang til højtaler, stik og knapper.
Både cover og sleeves findes i et hav af farver, så det handler bare om at finde den farve, der matcher dig bedst. Det ser eksklusivt og luksuriøst ud med et sleeve eller cover i læder, der bare vil se smukkere ud med tiden. Hvis du vælger et andet materiale, så vær opmærksom på, at de lyse farver hurtigt kan komme til at se beskidte og snuskede ud.

Beskyt med cover
Med et cover til din iPad får du god beskyttelse særligt på bagsiden. Du kan både beskytte din iPad mod ridser og skrammer med et Backcover og Booklet cover.
Et backcover beskytter, som navnet antyder, bagsiden af din iPad. Det er ideelt, når den ligger på bordet, og du ikke vil have bagsiden fyldt med ridser, hvis der eksempelvis ligger lidt krummer på bordet. Backcoveret er typisk udført i et hårdt plastmateriale eller silikone, så den beskytter bagsiden effektivt. Fordelen ved et backcover er, at du stadig har fri adgang til skærmen, og at din iPad ikke virker pakket helt ind.
Men du kan faktisk også få et cover, som du kan klappe sammen om din iPad. Det kaldes en booklet. På den måde er iPad’en nemlig beskyttet på både front og bag. Dog klapper du naturligvis fronten fri, når du skal bruge iPad’en. Mens du bruger den, er skærmen derfor udsat for slag og ridser. Et booklet cover giver dig også mulighed for at lave et mini tv, fordi coveret kan foldes sammen, så det støtter din iPad.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • coverme-annonce