cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Beskyt din iPad mod stød, slag og ridser

Du sidder i sofaen med din iPad, lægger den på armlænet, og pludselig ryger den ned på det hårde gulv og får ridser - i værste fald flækker den.
15. maj 2018 kl. 14:24 Af Annonce

Annonce

Hvad enten du har en iPad 2, iPad air eller noget helt tredje, er det en god idé at beskytte den bedst muligt mod stød og slag. Det kan du eksempelvis gøre med et cover eller sleeve. Bliv her klogere på, hvordan du beskytter din iPad bedst muligt.

Vælg den rigtige model
Først og fremmest skal du vælge det cover eller sleeve, som passer til din iPad. Hvis du har en iPad Air, skal du altså have et iPad Air cover. Det nytter ikke noget, at den ikke er kompatibel med din iPad, og at du ikke har adgang til højtaler, stik og knapper.
Både cover og sleeves findes i et hav af farver, så det handler bare om at finde den farve, der matcher dig bedst. Det ser eksklusivt og luksuriøst ud med et sleeve eller cover i læder, der bare vil se smukkere ud med tiden. Hvis du vælger et andet materiale, så vær opmærksom på, at de lyse farver hurtigt kan komme til at se beskidte og snuskede ud.

Beskyt med cover
Med et cover til din iPad får du god beskyttelse særligt på bagsiden. Du kan både beskytte din iPad mod ridser og skrammer med et Backcover og Booklet cover.
Et backcover beskytter, som navnet antyder, bagsiden af din iPad. Det er ideelt, når den ligger på bordet, og du ikke vil have bagsiden fyldt med ridser, hvis der eksempelvis ligger lidt krummer på bordet. Backcoveret er typisk udført i et hårdt plastmateriale eller silikone, så den beskytter bagsiden effektivt. Fordelen ved et backcover er, at du stadig har fri adgang til skærmen, og at din iPad ikke virker pakket helt ind.
Men du kan faktisk også få et cover, som du kan klappe sammen om din iPad. Det kaldes en booklet. På den måde er iPad’en nemlig beskyttet på både front og bag. Dog klapper du naturligvis fronten fri, når du skal bruge iPad’en. Mens du bruger den, er skærmen derfor udsat for slag og ridser. Et booklet cover giver dig også mulighed for at lave et mini tv, fordi coveret kan foldes sammen, så det støtter din iPad.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00

AF: JOHN WENNERWALD

Farcen om regionerne 13. januar 2019 kl. 21.19

Annonce