cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Beskyt din smartphone og spar penge

Mange synes måske at covers og beskyttelsesglas ikke ligefrem pynter på deres telefon, men faktum er nu engang bare, at disse genstande kan være med til at sikre din smartphone mod skader.
17. september 2018 kl. 15:36 Af Br-electronic.dk

Annonce

Rigtig mange har med garanti prøvet at ødelægge skærmen eller en anden del af telefonen, i en sådan grad, at den måtte udskiftes med noget nyt. Det er her, de forskellige muligheder for at beskytte din telefon mod fysiske skader, kommer ind i billedet.

Vi må erkende, at nutidens mobiltelefoner, de såkaldte smartphones, ikke er helt lige så modstandsdygtige, som mange af de gamle modeller, der var på markedet for bare 10 - 15 år siden. Dengang kunne du sagtens tabe mobiltelefonen ud af lommen, uden at der skete det store - måske faldt bagsiden af, men den kunne du jo blot klikke på igen, og så var du ellers videre. Situationen er noget anderledes ved selvsamme scenario med nutidens smartphones. For mange af de nye smartphones, er realiteten, at de er yderst skrøbelige, når det kommer til at tabe dem, eller ridse dem på noget. Der skal ikke meget til at ødelægge en smartphone i dag, men netop derfor er der også opstået et marked for diverse beskyttelse til smartphones.

Undgå skader med et cover og panserglas
I dag fås et bredt udvalg af både covers og beskyttelsesglas, eksempelvis til iPhone, Samsung og andre store brands. Mange af de covers, der bliver produceret i dag, har vidt forskellige designs, som gør det muligt for de fleste at finde et cover, der passer til lige netop deres telefon.
Ja, det er ekstra penge man skal bruge, udover den i forvejen, nogle gange, høje pris for telefonen, men i sidste ende kan de penge dog vise sig at være rigtig godt givet ud. Ridser eller knuser du eksempelvis din iPhone 7 skærm(sponseret link), kan det hurtigt vise sig at blive en bekostelig affære, hvis skærmen skal skiftes hos en professionel.
Havde din iPhone 7 skærm haft et panserglas påklistret, havde skaden sandsynligvis kun fundet sted på panserglasset, og så havde det altså kun kostet dig et nyt panserglas til skærmen.
Undersøger du markedet vil du opdage, at selv det dyreste panserglas, ikke kommer op i nærheden af den pris, du vil skulle betale, i tilfælde af, at du knuser skærmen. Prisen på skærmen i sig selv er én ting, men oveni denne kommer også betalingen til den, der skal skifte skærmen for dig, såfremt du ikke selv kan gøre det. Et ødelagt panserglas har du selv mulighed for at skifte, og dermed har du sparet betalingen til medarbejderen, og yderligere vil panserglasset oftest være billigere end en ny skærm til telefonen.
Sætter du yderligere et cover på din smartphones bagside, kan du også beskytte bagsiden mod ridser og slag, og samtidig kan coveret også tage en del af stødet, hvis telefonen tabes, hvilket kan være med til at forhindre skader på skærmen. Med et flip-cover, er skærmen ligeledes beskyttet af coveret, når coveret er lukket omkring telefonen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce