Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bevægelseskulturen er her for at blive

For år tilbage konstaterede mange rejsebureauer, at der var en kraftig stigning i antallet af efterspørgsler på aktive ferier.

Der kan findes mange årsager til, hvorfor tendensen er, som den er, og vi kigger i det følgende nærmere på, hvorfor mange danskere foretrækker en aktiv ferie. (sponseret link)
Det har nemlig ikke altid været sådan, og i de gamle dage var ferie lig med ren afslapning. Så hvorfor har tendensen ændret sig, og hvad skal man være opmærksom på, når man vælger en aktiv ferie? Læs med her.

Tiderne har ændret sig
Verden udvikler sig for hver eneste dag, og der er ingen tvivl om, at verden ser anderledes ud, end den gjorde for blot 5 år siden. Årsagen bag fænomenet med aktiv ferie ligger dog med al sandsynlighed meget mere end 5 år tilbage. I gamle dage havde størstedelen af danskerne nemlig i langt højere grad fysisk krævende arbejde. Sådan forholder det sig langt fra i dag, hvor nogle måske vil konkludere, at det forholder sig direkte modsat.
I dag er der nemlig rigtig mange danskere, der har stillesiddende jobs. Derfor kunne man mistænke, at den modsatte tendens er en af årsagerne til, at danskerne vil ud og røre sig, når de så endelig har ferie og skal afsted mod en skøn destination i syden.

Den moderne familie vil bevæge sig
Spørger man en familie fra en ældre generation, om de vil bevæge sig eller nyde godt selskab og god mad, så er det formodentligt sidstnævnte, der er svaret til spørgsmålet. Det er dog ikke sikkert, at svaret er det samme, hvis man spørger en ung og moderne familie. Tendensen viser nemlig, at unge familier foretrækker at gøre noget godt for kroppen og dermed holde en aktiv ferie.
Mange udvælger specifikt deres destinationer ud fra kriterier, såsom om der er et fitnesscenter tilgængeligt på eller ved siden af hotellet eller boligen, som de lejer. Rejsebureauerne er naturligvis klar over tendensen, og derfor er det da ved de fleste bureauer også muligt at få skræddersyet hele familiens ferie, så den passer efter alle familiemedlemmernes præferencer.
Det kan være, at far og søn vil i fitness, mens mor vil på et yogahold. Disse skræddersyede aktive ferier er særligt populære i tiden. Det gode ved dem er, at selvom alle er tilmeldt en forskellig fysisk aktivitet, så betyder det ikke, at man ikke kan bruge tid sammen. Der er nemlig rig mulighed for, at man kan bruge pauserne og aftenen sammen.

Aktiv ferie handler om det rigtige udstyr
Gode rejsetips er simple rejsetips. Det giver måske sig selv, at en trekkingtur kræver trekkingsko. Alligevel er det noget, som mange ikke tænker på, før de tager afsted. Uanset hvilken type aktiv ferie man vælger, er det vigtigt at huske på, at udstyret skal være i orden til den fysiske aktivitet, der skal laves.
En anden ting, der er vigtigt i forhold til at have udstyret i orden, er mobiltilbehøret. Hvis du skal på en aktiv ferie, vil du elske dig selv for at have haft mobiltilbehøret i orden. Det betyder i sidste ende, at du kan dokumentere alt det aktive, du har lavet, så kollegaer og venner tror på dig, når du kommer hjem. Spøg til side - mobiltilbehør er naturligvis essentielt i forhold til, at du kan få taget en masse fantastiske billeder og altid have mobilen på dig, hvis du skulle få brug for den.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • aktivferie-ann