Annoncørbetalt indhold

Annonce: Billig flytning? Sådan gør du

Den allerbilligste måde at flytte på, må være at gøre det selv, tænker du sikkert.

I teorien har du også ret – du låner bare en kassevogn eller en trailer, og får et par venner til at hjælpe for en pizza og et par øl. Men hvad nu, hvis du ikke bare lige kan låne en kassevogn eller en trailer, eller du har så meget indbo, at der skal bruges en stor lastbil. Måske er der heller ikke lige venner og familie nok, der har lyst til at bruge en hel dag på at få ondt i ben og ryg. Endelig så er der også en risiko for, at dine venner og familie er temmelig klodsede og taber glassene, ridser møblerne og skrammer dørkarmene.

Et professionelt flyttefirma
For at undgå al det, der lige er beskrevet, er løsningen selvfølgelig at bruge et (sponseret link) professionelt flyttefirma til din flytning, og det kan endda vise sig også at være både den sikreste og den billigste løsning i den sidste ende. En flytning udført af et rigtigt flyttefirma foregår professionelt, sikkert og hurtigt, og flyttefirmaet er naturligvis forsikret for eventuelle skader, der alligevel måtte opstå. Flyttefirmaet kan også levere alle de flyttekasser, garderobekasser, forede kasser osv., som du har brug for. I flyttebilen pakkes alt indbo forsvarligt ind i tæpper, så alt er sikret under kørslen.

Er det et dyrt eller et billigt flyttetilbud?
Når du – efter at have læst denne artikel – har besluttet dig for at benytte et rigtigt flyttefirma, så kommer opgaven med at finde en flyttemand og et flyttefirma. Sandsynligheden for, at du allerede kender et pålideligt flyttefirma, er ikke stor, så du spørger måske rundt i familien og blandt vennerne, og får måske et forslag. Måske ringer du til det firma, du er blevet foreslået, og får oplyst en pris. Er det så en god pris eller bliver du tørret bagi? Du ved det ikke, for du har ikke noget at sammenligne med. For at undgå at betale alt for meget for flytningen, skal du bruge flere tilbud, så du har et godt sammenligningsgrundlag. Så skal du igen bruge tid og kræfter på at indhente flere tilbud, og du kan blive træt bare ved tanken. Læs roligt videre, for her kommer et supergodt tip!

Få 3 gratis flyttetilbud
På f.eks. Billig-flyttemand.dk kan du på 5-6 minutter udfylde et flytteskema med oplysninger om, hvorfra og hvortil du skal flytte, antal værelser samt evt. flyttedato. Når skemaet er sendt ind, er din andel af arbejdsopgaven overstået. Din flytteopgave bliver valideret og udsendt til kvalificerede flyttefirmaer, der får lov til at byde på flytteopgaven. Det er kun de 3 første firmaer, der modtager dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver tæppebombet med tilbud fra sultne flyttemænd.
Når du har modtaget dine 3 tilbud, vælger du frit det tilbud, du bedst synes om. Der kan være op til 30% i forskel på den billigste og den dyreste pris, men husk alligevel selv at tjekke firmaet online inden du vælger det – nogle gange er der en forklaring på, at prisen er så lav…
Og nu kommer vi til det allerbedste: Denne 3-tilbud-flytteservice er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig; du kan afslå alle 3 tilbud uden begrundelse og ganske gratis. I stedet for, at du skal kontakte en række flyttefirmaer for at få tilbud, så er det flyttefirmaerne, der kontakter dig med gode tilbud – så bliver det ikke nemmere (for dig). Held og lykke med din flytning!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • flyttefirma-annonce