Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bingo: Vinterunderholdning til familien

Sensommeren er ved at være slut, og tiden er kommet, hvor man efterhånden ikke længere kan løbe rundt i shorts og Hawaiiskjorte. Men med det kolde vejr kommer også et helt nyt sæt muligheder for dig og familien. For selvom man ikke længere kan hygge i haven foran grillen, kan man lige pludselig tillade sig at smide benene op på sofabordet og tænde computeren – parat til et godt spil Bingo.

Læs med videre og find ud af, hvordan bingo online er blevet en aktivitet, man kan hygge sig med i hele familien.

Et helt nyt spil
De fleste af os kender godt til spillet Bingo. Men hvad, vi måske ikke altid er helt klar over, er, at bingo ikke bare er bingo længere. For selvom spillet stadigvæk indeholder de klassiske elementer, vi kender: nummeropråbning, sidegevinst osv., kan man i dag meget mere end bare det.

Bingo er nemlig blevet et bud på et univers af underholdning. Du træder ind i en platform, hvor man, samtidig med at spille bingo, har mulighed for at spille på bonusspil, pointsystemer og lignende. Og der er noget for alle i familien. Uanset om man er far, teenager eller bedstemor – lidt sjovere for alle end fx at tænde for Fifa.

Sådan fungerer bingo online
Det kan måske være svært at forestille sig, hvordan spillet fungerer, når det er over skærmen i stedet for i den lokale bingohal. Men proceduren er faktisk ganske simpel og ligetil. Med en random number generator(sponseret link) finder spillet helt selv frem til de tal, der bliver råbt op – og du skal ikke være bange for, at der bliver snydt med tallene. For ligesom med diverse andre online spil føres der kontrol med, at det hele fungerer efter bogen, og at generering af tal er helt tilfældig.

For dig som spiller er der ikke megen forskel på, om du spiller online eller i bingohallerne. Udover at man selvfølgelig har mulighed for at spille direkte fra sin dagligstue, er det nemlig det nøjagtigt samme, man skal foretage sig. Får man et nummermatch, skal man krydse dette af på sin plade – og med en fuld plade eller række vinder man en præmie. Selvfølgelig findes der online versioner, som er mere udviklede, og hvor man faktisk spiller mange flere spil inden for rammerne af bingo-universet, men de fundamentale ting er de samme – hvilket også gør, at bingo er perfekt som vinterunderholdning for hele familien. Alle kan være med, og selv oldemor kan følge med, da det er et spil, hun sikkert kender ret godt. Prøv det denne vinter og se, om ikke det også skulle være noget for dig og din familie.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon