cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Bliv bedre kendt med din partner

Har du og din partner været sammen i mange år? Det kan være, du savner, at der sker noget nyt en gang imellem. Der findes mange måder, man kan gøre det på.
29. september 2021 kl. 11:30 Af Private Play

Selvom I har været sammen i årevis, kan en date i ny og næ give fornyet energi, især hvis I planlægger at gøre noget, I begge er glade for. Hvis I synes, det i hverdagen er svært at få tid til hinanden, skal I måske sætte en hel dag af til noget, hvor I virkelig kommer tæt på hinanden.

Én måde at gøre det på, er ved at have større fokus på at være intime og nyde hinandens selskab og kroppe. I denne forbindelse er det også oplagt at eksperimentere med brugen af sexlegetøj, for på denne måde at tænde gnisten hos jer begge og højne jeres sexlyst til hinanden.

Når det kommer til sexlegetøj, findes der et væld af forskellige slags, hvilket også betyder at der er noget for alle, det gælder bare om at finde ud af, hvad der pirrer én, og hvad man godt kan lide. Her er det oplagt at snakke med sin partner om fantasier og tanker, så I sammen kan beslutte hvad I gerne vil eksperimentere med i soveværelset.
Det kunne fx være brug af en vibrator, en dildo eller sågar (sponseret link) en strap-on, hvis det skal være lidt ud over det sædvanlige, og noget som man måske ikke lige har prøvet før.

Private Play er en webshop, der har et bredt sortiment af strap-ons i forskellige afskygninger og typer i høj kvalitet.

Hvis der er gået lidt for meget hverdag i den i parforholdet, og man gerne vil have at der sker noget nyt, behøver det selvfølgelig ikke nødvendigvis at være fokuseret på sexlivet.

Der er mange måder at gøre det på. Det kan være alt fra en dag i et wellnesscenter eller spatilbud, hvor I bliver forkælet om i timevis, men det kan også være i form af nogle fysiske udendørsoplevelser, hvor I fx tager sammen ud at klatre, kører gocart eller noget i den stil. Det kræver samarbejde og gåpåmod og vil helt sikkert give jer en anderledes oplevelse, end hvad I er vant til at prøve.


En god afslutning på dagen

Efter at have brugt dagen sammen, kan et godt aftensmåltid virkelig være noget, der batter, og som sørger for, at I har et godt udgangspunkt for at få snakket igennem. Det betyder ikke så meget om I bestiller eller selv laver maden. Hvis I selv laver den, kan I være sammen i køkkenet og gøre det til noget hyggeligt, men hvis I bestiller, kan I vælge lige præcis det, I har lyst til.

Senere, i soveværelset, kan det så som nævnt være, at I godt kunne tænke jer at der sker noget nyt. Her er det at fx en strap-on giver nye, spændende og frække muligheder, og det er noget, man sagtens kan eksperimentere med ved at gå langsomt frem. Det vigtigste, at I begge er trygge ved oplevelsen, og så skal I med garanti nok få en god oplevelse med det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce