Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bliv bestyrelsesmedlem og lad andre få gavn af dine kompetencer

Mange erhvervsfolk har en professionel karriere bag sig, der har givet dem kompetencer, viden og erfaring, som kan være til stor gavn for andre virksomheder. Derfor arbejder bestyrelsesnetværket, Asnet, løbende på at få flere dygtige erhvervsfolk til at gå ind i arbejdet som bestyrelsesmedlem i små og mellemstore virksomheder.

Sæt dine erfaringer i spil som bestyrelsesmedlem

Flere og flere danske erhvervsfolk går ind i bestyrelsesarbejdet – også sideløbende med en aktiv erhvervskarriere – fordi de oplever stor værdi i muligheden for at være med til at rykke virksomhederne. Nogle vælger at have en bestyrelsespost eller to som supplement til deres virke som direktør, konsulent eller lignende, mens andre vælger at ende deres karriere tidligt og gå fuldt ind i bestyrelsesarbejdet.

For dem, der gerne vil viderebringe deres viden og sætte deres erfaringer i spil i en ny kontekst, kan bestyrelsesarbejdet være en oplagt mulighed. Mange danske virksomheder har nemlig brug for bestyrelsesmedlemmer, der kan bringe noget praktisk og strategisk erfaring på bordet. Og det kan folk, der selv har siddet med opgaverne på deres bord.

Hos Asnet bliver der lagt vægt på vigtigheden af det enkelte bestyrelsesmedlems praktiske og ledelsesmæssige erfaring. Bestyrelsesarbejdet kan berøre mange forskellige områder, som blandt andre inkluderer økonomi og finansiering, internationalisering, digitalisering, innovation og meget mere. Derfor er det afgørende, at bestyrelsesmedlemmerne har konkret viden om de aktuelle områder, virksomheden arbejder med – både på strategisk og implementerende plan. Har man det, er der et godt fundament for at (sponseret link) blive bestyrelsesmedlem.

Danske virksomheder har brug for eksterne bestyrelsesmedlemmer

Små og mellemstore virksomheder kan få stor gavn af eksterne bestyrelsesmedlemmer, der kan bidrage med nogle ressourcer, som virksomheden ikke nødvendigvis har in-house. Virksomhedsejere og ejerledere i de mindre virksomheder har altid mange bolde i luften. På trods af, at der er et ønske om mere strategisk fokus og udvikling, går der ofte drift i hverdagen, og det kan være svært at følge planerne til dørs og se på virksomheden med ’neutrale’ øjne. Som bestyrelsesmedlem kan du være med til at holde det strategiske fokus, skabe et objektivt perspektiv på virksomhedens situation og muligheder samt sikre, at der er orden i penalhuset.

Men bestyrelsesposterne kommer ikke af sig selv. Mange virksomhedsejere er stadig ikke bevidste om den værdi en bestyrelse med eksterne medlemmerne kan skabe for dem og deres forretning. Derfor arbejder Asnet løbende på at sprede budskabet om det værdiskabende bestyrelsesarbejde og udfordre ejerlederne på deres behov for ekstern sparring. Og her spiller erhvervsfolkene og bestyrelsesmedlemmerne en vigtig rolle, fordi det er dem, der besidder den viden, ejerlederne kan få gavn af, og som kan være med til at udvikle deres virksomheder. En bestyrelse som instans skaber ikke værdi, hvis ikke den er sammensat af medlemmer, der bidrager med de rette kompetencer og den rette kemi til virksomheden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon