cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Bliv klar til sommer med et haveskur

Foråret står for døren, hvilket vil sige, at du endelig kan begynde at opholde dig lidt mere ude i haven. Måske du allerede har planlagt nogle projekter, som du skal i gang med, men hvis ikke, kan du f.eks. bygge et haveskur. Det er på mange måder rigtig praktisk at have et haveskur, så det vil du ikke fortryde. Hvis du gerne vil kunne passe lidt bedre på dine ting, er det i hvert fald helt oplagt at bygge et skur.
15. marts 2020 kl. 11:34 Af Bygpris

Annonce

Hvor stort skal dit skur være?

Når du skal i gang med et haveskur, skal du først og fremmest vurdere, hvor stor det skal være. Hvor meget plads har du brug for? Du kan godt nøjes med at lave et skur til dine haveredskaber, potter osv. Så behøver du ikke så meget plads. Men hvis du gerne vil have plads til både din grill, cykler, havespil m.m., får du brug for et større skur. Størrelsen på dit skur kan også godt afhænge af, hvor meget plads du har i din have, eller hvor skuret skal stå henne.


Hvordan skal dit skur se ud?

Derefter skal du finde ud af, hvordan dit skur mere præcist skal se ud. Hvordan skal det bygges, og hvilke materialer vil du gerne bruge? Rigtig mange vælger et skur af træ, fordi det pynter rigtig fint i haven og er let at arbejde med. Du kan lede efter dine materialer hos (sponseret link) bygpris.dk. Det er vigtigt med nogle gode materialer, hvis dit skur skal kunne holde til al slags vind og vejr.


Hvem skal bygge dit skur?

Hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i at bygge dit skur selv helt fra bunden. Hvis du ikke har lyst til det, kan du altid få hjælp af en tømrer, som kan bygge det for dig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce