Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bliv klar til sommer med et haveskur

Foråret står for døren, hvilket vil sige, at du endelig kan begynde at opholde dig lidt mere ude i haven. Måske du allerede har planlagt nogle projekter, som du skal i gang med, men hvis ikke, kan du f.eks. bygge et haveskur. Det er på mange måder rigtig praktisk at have et haveskur, så det vil du ikke fortryde. Hvis du gerne vil kunne passe lidt bedre på dine ting, er det i hvert fald helt oplagt at bygge et skur.

Hvor stort skal dit skur være?

Når du skal i gang med et haveskur, skal du først og fremmest vurdere, hvor stor det skal være. Hvor meget plads har du brug for? Du kan godt nøjes med at lave et skur til dine haveredskaber, potter osv. Så behøver du ikke så meget plads. Men hvis du gerne vil have plads til både din grill, cykler, havespil m.m., får du brug for et større skur. Størrelsen på dit skur kan også godt afhænge af, hvor meget plads du har i din have, eller hvor skuret skal stå henne.

Hvordan skal dit skur se ud?

Derefter skal du finde ud af, hvordan dit skur mere præcist skal se ud. Hvordan skal det bygges, og hvilke materialer vil du gerne bruge? Rigtig mange vælger et skur af træ, fordi det pynter rigtig fint i haven og er let at arbejde med. Du kan lede efter dine materialer hos (sponseret link) bygpris.dk. Det er vigtigt med nogle gode materialer, hvis dit skur skal kunne holde til al slags vind og vejr.

Hvem skal bygge dit skur?

Hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i at bygge dit skur selv helt fra bunden. Hvis du ikke har lyst til det, kan du altid få hjælp af en tømrer, som kan bygge det for dig.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon3