Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bliv klogere på, hvordan du vælger den rette seng og madras

En seng er ikke bare en seng.

En madras er ikke bare en madras. Tværtimod er sengen et nærmest helligt sted, hvor vi lader os selv op til igen at skulle ud og præstere dagen efter. Det er her, vi tilbringer tiden i de mørke perioder af dagen, og her vi kommer ovenpå igen, hvis vi har haft en hård dag. Med andre ord er sengen ikke noget, som man bør nedprioritere. I stedet bør man være sikker på, at man har en seng, som støtter ens ryg, og som generelt er i høj kvalitet. Har man ikke det, så kan man godt vinke farvel til langvarig og god nattesøvn og dermed også en grundsten i velvære og gode morgener og hverdage.

Der er desuden en hel videnskab bag senge og madrasser, som kan være uoverskuelig at sætte sig ind i. Herunder får du både en smagsprøve på, hvad du kan forvente af forskellige koncepter, når du skal sætte dig ind i dette, ligesom du får to håndgribelige links til tests, som kan sende dig i den rigtige retning med hensyn til slags og kvalitet.

Find de bedste madrasser via tests
Første skridt på vej mod den rette seng handler om at finde de bedste på markedet. Hvordan gør man dette bedre end ved at tage et kig på nogle af de tests, som ligger derude. Internettet har gjort dette ganske simpelt og nemt at finde frem til, hvad andre folks erfaringer er, hvad testene siger, og hvad der generelt set er af muligheder på markedet.

Skulle du være i tvivl om, hvor du finder gode tests, så får du her et par links, som du kan kigge igennem for at få sendt dig selv i den rigtige retning, inden du rent faktisk får købt din seng eller madras.

Testen omkring den bedste topmadras giver dig 16 bud på 2018 i en test for komfort. Denne test inkluderer ligeledes egenskaber og pris, således at du hurtigt og nemt får et overskueligt overblik. Er du på udkig efter en god springmadras, så er der også tests omkring dette.

Hårdhed, typer og lang byttegaranti
Fordi det kan være svært at vide præcis hvilken type seng og madras, man ligger bedst i – og fordi det kan være svært at vide, hvad ens krop har bedst af, så kan du med fordel vælge at købe seng eller madras, hvor der er lang byttegaranti. På den måde sikrer du dit køb bedst muligt. For der er et væld af muligheder inden for madrasser. Disse varierer i hårdhed, hukommelse, ensartethed, pris og holdbarhed, så det siger sig selv, at det kan være svært at vælge.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ftf1-annonce