mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Boligindretning i det moderne hjem

Hvordan skal din bolig indrettes? Er du til de romantiske farver og toner, eller holder du langt mere af den neutrale og minimalistiske stil?
27. april 2018 kl. 15:32 Af Annonce

Annonce

I dagens Danmark spiller indretning og æstetik en meget stor rolle, når vi skal sætte et personligt præg på vores hjem.
Dansk arkitektur og design er kendt i hele verden, og det hænger sikkert sammen med dens tidløse stil, som kan tages i brug både i New York og Tokyo og alle steder bevare sin legitimitet og særegenhed. Netop den egenskab gælder for stor kunst. At den glæder og fornøjer alle mennesker på tværs af kulturskel, opdragelse eller tro.

Skal du have nyt køkken?
Danskerne bruger mange timer i køkkenet i løbet af en uge - og et liv. Derfor er det også naturligt, at du bruger kræfter på at gøre køkkenet så indbydende som muligt. Der findes mange forskellige forhandlere af køkkenelementer, blandt andet vierbilligst.dk, som sætter en ære i at give den danske forbruger mulighed for at købe varer til priser, der er langt under gennemsnittet. På den måde kan du faktisk få fat i meget fine og gode mærkevarer til en pris, som bestemt er værd at tage med i købet.
Måske ønsker du dig et samtalekøkken, hvor du og din familie kan samles under madlavningen og få dagens hændelser vendt. Et køkken er i forvejen et naturligt samlingssted, og hvis du pifter det lidt op - måske med en ny bordplade og en kogeø - kan du skabe nogle skønne rammer for familien, uden det behøver koste en formue.

Lad indretningen afspejle familien
Hvis du bor alene, kan du heldigvis selv bestemme, hvordan du ønsker, at dit hjem skal se ud. Men for mange mennesker drejer det sig om at nå kompromisets ædle kunst, hvor indretningen ikke kun afspejler den enkelte, men rummer elementer, som repræsenterer alle medlemmer af familien.
Et tydeligt eksempel på det ses ofte hos børnefamilier. Her kan det nemlig vise sig svært at få lavet indretningen, så den er præcis sådan, som de voksne ønsker. For hvad nytter det at have nips stående i vindueskarmen, når den mindste på halvandet år ser samlingen af porcelæn som legetøj, der ser meget pænere ud på gulvet.
Børnefamilier må hele tiden indgå kompromiser. Her kan alt ikke være, som de voksne ønsker, at det skal se ud. Men ikke desto mindre er der rige muligheder for at indrette et hjem på en flot måde, selvom du bor sammen med børn. Og det gør faktisk heller ikke noget, at et hjem med børn fremstår en smule rodet. For sådan vil det næsten altid være, medmindre du er interesseret i at bruge al din tid på at rydde op.
I stedet giver det meget bedre mening, at du favner de muligheder, som hjemmet byder dig. Inddrag børnene i indretningen og gør det lettere for dem at hjælpe med at holde boligen ryddelig. Sæt for eksempel en stor, flot skibskiste frem til alle legoklodserne. Så tager det kun fem minutter at rydde op. Eller brug børnenes tegninger som kunst på væggene. Det er både en sjov og personlig måde at skabe atmosfære i hjemmet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nedlæggelse af bus- og togruter 15. oktober 2018 kl. 21.54

AF: OLE FREDERIKSEN BEINTHIN

Vil du (ikke hellere) med… 12. oktober 2018 kl. 20.09

AF: KENNETH GULFELDT

Dybt rystet over Lolland Kommune 11. oktober 2018 kl. 23.32

AF: JOHN WENNERWALD

Sandheden om regionerne 07. oktober 2018 kl. 21.15

AF: ANNE-MARIE ABILDGAARD

Guldborgsundlisten… 04. oktober 2018 kl. 19.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sorggrupper ved spædbarnsdød 30. september 2018 kl. 21.31

Annonce