cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Boliglån efter markedets fluktueringer

Boligmarkedet har det generelt med at svinge op og ned over længere perioder, hvorfor boligpriserne nogle gange er tårnhøje, hvor de andre gange styrtdykker.
22. marts 2018 kl. 14:36 Af Annonce

Annonce

Dette kan man altid udnytte til eget bedste, hvis man er på udkig efter andels- eller ejerbolig. Der kan dog være et problem med egenkapitalen, som trods alt skal være i orden, når man investerer i fast ejendom. Her kan et boliglån være vejen frem.

Banken kontra det private lånemarked
Generelt kan man vælge at optage boliglån igennem banken eller de private låneudbydere. Den mest almindelige tilgang foregår først og fremmest igennem banken, da dette fungerer som et standardvalg. Her kan man dog hurtigt opleve forhindringer – i særdeleshed, hvis man er ung og førstegangslåner.
Her bliver det relevant at forsøge sig med det private lånemarked i stedet. Her skal man ikke overbevise sin bankrådgiver om boligprojektet, og man kan tilmed få pengene udbetalt i løbet af suverænt kort tid. Særligt dette tidsaspekt er relevant, når der er tale om boligmarkedet og dets fluktueringer. Når et godt tilbud viser sig, så handler det om at være hurtig på aftrækkeren. Der er nemlig mange andre konkurrenter på markedet, der også holder øje med de samme boliger som dig.

Beregn muligheder for lån
Hvis du derfor har besluttet dig for, at du gerne vil investere i en bolig, så er det på tide at kigge efter finansieringsmuligheder. Hvis du vil søge optagelsen af et lån igennem en privat låneudbyder, så er det det ideelle tidspunkt at gøre dette på. Det danske lånemarked bugner med udbydere af lån, som alle forsøger at lokke kunderne til sig. Dette resulterer i gode forhold for dig som låner.
Det kan dog være problematisk at danne sig et overblik over lånemarkedet. Du kan benytte dig af diverse online informationstilbud, hvor du ved hjælp af få klik kan få en liste over alle de relevante aspekter, som vedrører det boliglån, du søger. Du kan klikke ind på Boliglån Guiden og skabe dig et velinformeret grundlag at træffe din beslutning ud fra.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce