Annoncørbetalt indhold

Annonce: Book fantastiske rejser til Borneo

Hvis du er klar på store naturoplevelser i et tropisk klima, så bør du hoppe på et fly til Borneo, der er en ø i det Sydkinesiske Hav.

Borneo byder på oplevelser og eventyr til familier, par og backpackere, så vent ikke med at opleve den naturskønne ø, men gør som mange andre og tag på fantastiske rejser til Borneo. (sponseret link)

Borneo byder på exceptionel natur
Borneo er verdens tredjestørste ø, der dækker over et areal på 736.000 km2. Øen er beboet af ca. 18,4 mio., hvilket kan give et indblik i størrelsen på Borneo. Det store areal er delt imellem landene Malaysia, Brunei og Indonesien, men størstedelen af øen er indonesisk.

Borneo er en fantastisk og ekstraordinær rejsedestination. Når du første gang sætter fødderne på øen, vil du forstå hvorfor. Rejser til Borneo byder nemlig på vaskeægte naturperler, da øen er dækket af frodig vegetation og et af verdens største og ældste regnskovsområder. For danske familier er det tropiske klima og den særegne natur en ekstra fænomenal oplevelse, da intet vil være som herhjemme.

Rejser til Borneo byder på dyreliv i verdensklasse
Og nu til den virkelige seværdighed, der tiltrækker de allerfleste til rejser til Borneo: det fantastiske dyreliv.

På Borneo kan du oplevede den ellers truede orangutang i særlige rehabiliteringscentre. Borneo-orangutanger er en art af menneskeaber, der er intelligente og endda kan bruge redskaber i naturen. De er i dag truet på grund af afskovning, palmeolie-plantager og ulovlig jagt. Tag din familie under armen en tidlig morgen og oplev de kloge aber blive fodret.

Orangutanger er dog langt fra de eneste arter på Borneo, som du bare må opleve. På øen lever også de særlige næseaber, der faktisk kun findes på Borneo, og selvfølgelig et farverigt fugleliv, der er som intet, du før har oplevet. Ønsker du at tage familien med på eventyr, kan du fx booke en rejse via Explore Travel, der specialiserer sig i skræddersyede rejser til Asien.

Rejser til Borneo byder på bjergbestigning
Er du til adrenalin eller en fysisk udfordring, så kan rejser til Borneo også byde på bjergbestigning. På øen ligger Mount Kinabulu, der er Sydøstasiens højeste bjerg. Bjerget ligger i Kinabulu National Park, der er med på UNESCO’s verdensarvs-liste, og som derfor er et besøg værd.

Hvis du er klar på en udfordring, er det her, du skal slå dine folder. Det højeste punkt på Mount Kinabulu kan nemlig bestiges af trekkere uden ilt- eller bjergbestigningsudstyr. Men husk dog, at det kræver en god fysisk form, før du kaster dig ud i at nå Low’s Peak.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Borneo