Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bring kunsten ind i dit hjem med værker inspirerede af Henri Matisse

Vi lever i en tid hvor kunst og kultur er betydningsfuldt for rigtige mange mennesker. Vi har en lyst til at lære og forstå mere om vores rødder og historie fra før vores tid. Kunstværker kan også udtrykke sig på måder som ingen ord kan. Der findes meget forskelligt kunst ude i verden og mange kunstværker er ofte dyre og svære at få fingrene i. Men har du nogensinde overvejet, at du nemt kan få fat i smukke plakater med kunstværker, inspirerede af dygtige kunstnere, såsom Henri Matisse?

Farverige udtryksfulde kunstplakater

Henri Matisse var en dygtig fransk maler, som var kendt for sin brug af farver og tegnekunst. Disse talenter vakte straks opsigt og omtale. Mange har siden hen haft et ønske om at få foreviget nogle af Matisses’ flotte kunstværker hjemme i stuen, fordi de adskiller sig fra andre kunstværker, grundet de anderledes former og specielle følelser der kommer til udtryk igennem værkerne. Kunstværker kan ofte være utroligt dyre, men hvorfor også bruge en formue, når du snildt kan bringe kunsten ind i dit hjem, til en fornuftig pris? Hos Artsy Fartsy kan du blandt andet en (sponseret link) Matisse plakat i en fornuftig pris. Disse plakater er inspireret af den franske maler og iblandt nogle af Artsy Farty’s mest populære produkter. Plakaterne er udtryksfulde, farverige og i mange forskellige former, præcis som Matisse elskede at male. Kunst kommer i mange former og størrelser og kan foreviges på flere måder. Med flotte plakater blander du inspirerende kunstværker sammen med den ny-moderne plakatstil, hvilket for mange er den perfekte kombination. Mange originale kunstværker løber hurtigt op i høje beløber og er store og tunge. Hvorfor ikke spare penge ved at have kunsten udstillet i form af en plakat?

Vi fortolker alle kunst forskelligt

Kunst er subjektivt og derfor noget som alle kan have forskellige holdninger til. Det er noget af dét som gør kunst så interessant, fordi det kan vise sig igennem flere forskellige udtryk. Hvad du ser i et værk, er måske ikke hvad en anden ser. Det er op til den individuelle at fortolke kunsten på sin egen måde. Det kan give et særligt præg i et hvilket som helst hjem at have et kunstplakat hængende. Om ikke andet, så er det et godt samtaleemne. Matisse’ kunst kommer i flere forskellige afskygninger og farver. Det er helt op til dig, hvilken type kunst du ønsker at have hængende, men der er rigeligt at vælge imellem. De forskellige plakater har anderledes udtryk, da det afhænger af hvilke farver der er blevet brugt. Nogle af plakaterne med lyse farver kan måske bruges inde i stuen og køkkenet, hvor de mere neutrale farver måske kan komme ind i soveværelset eller gangen. Det er helt op til dig hvilke udtryk du ønsker at skabe igennem de forskellige plakater. Tag et kig forbi Artsy Fartsy på linket ovenfor, for at finde de plakater som du synes bedst om. Der er mange forskellige optioner som kunne pynte ganske fint i et hvilket som helst hjem.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon