cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Brug ferien på Lolland-Falster

Lolland-Falster udgør en mindre del af det danske land. Der er dog noget særligt ved Lolland-Falster. Det er derfor et oplagt sted at overveje, når du skal i gang med ferieplanlægningen. Lolland-Falster har nemlig en masse spændende ting at byde på.
I denne artikel kan du finde inspiration til din næste ferie på Lolland-Falster.
06. maj 2019 kl. 09:10 Af AnnaFinans

Annonce

Aktiv ferie i naturen på Lolland-Falster
Lolland-Falster har en masse fantastiske naturomgivelser at byde på. Du finder grønne områder og vand. Det er derfor oplagt at komme ud at opleve naturen på Lolland-Falster. Du kan planlægge en aktiv ferie på Lolland-Falster.

En vandreferie eller en bådferie kan være den perfekte løsning. Flere steder er der mulighed for at leje en båd. I kan også hoppe en tur i vandet. Det kan I for eksempel gøre ved Nakskov Fjord, hvor der også er mulighed for at sejle.

Tag i zoologisk have
Skal der lidt flere oplevelser til på ferien, er der en masse gode muligheder på Lolland-Falster. På trods af sin størrelse finder du flere zoologiske haver på Lolland-Falster. Der er derfor rig mulighed for at udforske dyrelivet på ferien.

Udvalget af zoologiske haver byder blandt andet på Krokodille Zoo og Guldborgsund Zoo. Førstnævnte er især kendt for de mange forskellige krokodiller. Du finder hele 23 forskellige arter. I Guldborgsund Zoo er der blandt andet mulighed for at klappe nogle af dyrene. Der er derfor noget til alle størrelser.

Oplev kulturen på Lolland-Falster
Er du mere til det kulturelle, finder du også det på Lolland-Falster. Der er blandt andet Fuglsang Kunstmuseum, der byder på dansk billedkunst fra 1780-1980.

Det lyder måske som et museum for voksne. Det kan dog sagtens være spændende både for børn og voksne. Der er nemlig mulighed for sjove aktiviteter, hvor hele familien kan gå på opdagelse i kunstens verden.
Tæt på kunstmuseet finder du også Fuglsang Have, hvor der er en forholdsvis stor hule. Den kan være sjov at opleve for børn.

Få hele oplevelsen med
Lolland-Falster har en masse skønne opleveler.
Den bedste ferie er derfor, hvis du får lidt af det hele med. Mangler du lidt ekstra penge til at opleve hele Lolland-Falster, kan du låne hos (sponseret link) annafinans.dk.

Her skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Du kan låne lige præcis det beløb, du mangler for at kunne få den perfekte ferie på Lolland-Falster. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at komme afsted.

Med denne artikel har du fået en masse inspiration til, hvad du skal opleve på ferien til Lolland-Falster. Nu skal du egentlig bare have planlagt turen. Derudover skal du selvfølgelig også finde ud af, hvem der skal have æren af at komme med. Hvornår skal din ferie gå til Lolland-Falster?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce