cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Brug for at opgradere haven? Læs med her

Det kan være et hyggeligt sommerprojekt at opgradere din have, og der ofte en god investering, fordi det giver dig og familien meget mere lyst til at opholde jer der. I det følgende kan du få inspiration til, hvordan du kan opgradere haven og gøre den til en hyggelig, grøn oase, hvor du får lyst til at tilbringe hele sommeren.
12. august 2019 kl. 15:31 Af Jydsk Vindueskompagni

Annonce

Køb et drivhus
Har du mod på at begynde at dyrke frugt og grønt, kan et drivhus være en fantastisk måde at gøre din have til en hobby og ikke kun et sted, du sætter dig ud, når vejret er godt. Man kan finde mange forskellige størrelser og typer drivhuse - selv hvis du har en mindre have, er der således rig mulighed for at finde plads til drivhuset. Drivhuse kan desuden indrettes med bord og stole, så det også kan blive en lille oase, hvor du sætter dig på en kølig dag.

Anlæg en køkkenhave
Virker drivhuset som et for dyrt eller uoverskueligt projekt, kan det i stedet være hyggeligt at anlægge en lille køkkenhave. Der behøver ikke at være mere end nogle krydderurter, tomatplanter og lignende. Det kan være utroligt tilfredsstillende at dyrke dit eget, som kan bruges til madlavning i sommermånederne. Derudover er det hyggeligt at have en lille køkkenhave at fifle med i weekender, uden at det behøver at blive et større dyrknings-projekt.

Invester i en fin terrassedør
Mange undervurderer ofte, hvor vigtigt det kan være at have en flot (sponseret link) terrassedør, der leder ud til haven. Har du en terassedør, der smukt rammesætter haven, kan det betyde, at du i endnu højere grad kommer til at nyde at kigge ud på din lille grønne oase. Et godt råd er, at finde en terrassedør med store glaspartier, der altid giver dig en skøn udsigt til blomsterbede og træer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

Annonce