Annoncørbetalt indhold

Annonce: Brug for at opgradere haven? Læs med her

Det kan være et hyggeligt sommerprojekt at opgradere din have, og der ofte en god investering, fordi det giver dig og familien meget mere lyst til at opholde jer der. I det følgende kan du få inspiration til, hvordan du kan opgradere haven og gøre den til en hyggelig, grøn oase, hvor du får lyst til at tilbringe hele sommeren.

Køb et drivhus
Har du mod på at begynde at dyrke frugt og grønt, kan et drivhus være en fantastisk måde at gøre din have til en hobby og ikke kun et sted, du sætter dig ud, når vejret er godt. Man kan finde mange forskellige størrelser og typer drivhuse - selv hvis du har en mindre have, er der således rig mulighed for at finde plads til drivhuset. Drivhuse kan desuden indrettes med bord og stole, så det også kan blive en lille oase, hvor du sætter dig på en kølig dag.

Anlæg en køkkenhave
Virker drivhuset som et for dyrt eller uoverskueligt projekt, kan det i stedet være hyggeligt at anlægge en lille køkkenhave. Der behøver ikke at være mere end nogle krydderurter, tomatplanter og lignende. Det kan være utroligt tilfredsstillende at dyrke dit eget, som kan bruges til madlavning i sommermånederne. Derudover er det hyggeligt at have en lille køkkenhave at fifle med i weekender, uden at det behøver at blive et større dyrknings-projekt.

Invester i en fin terrassedør
Mange undervurderer ofte, hvor vigtigt det kan være at have en flot (sponseret link) terrassedør, der leder ud til haven. Har du en terassedør, der smukt rammesætter haven, kan det betyde, at du i endnu højere grad kommer til at nyde at kigge ud på din lille grønne oase. Et godt råd er, at finde en terrassedør med store glaspartier, der altid giver dig en skøn udsigt til blomsterbede og træer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon