Annoncørbetalt indhold

Annonce: Brug for sikker opmagasinering? Tjek hos Boxdepotet

Har du brug for midlertidig opbevaring af møbler eller andet habengut? Så lyder det til, at du skal få dig et depotrum til dem. For i et depotrum står de sikkert. Både hvad angår at sikre dem mod tyveri, og hvad angår at sikre dem mod skader fra kulde eller fugt. Ved visse rum kan du sætte en personlig hængelås på, så at kun du har nøglen til dem. Som prikken over i’et er depotrum også relativt billige.

Find depotrum hos Boxdepotet

Leder du efter opbevaring, så (sponseret link) find depotrum ved Århus hos Boxdepotet. Boxdepotet tilbyder nemlig opmagasinering med videoovervågning, hvor du har fri adgang fra kl. 6-22. Når du lejer et depotrum, får du en nøglebrik, du bruger til at lukke dig ind i bygningen, hvor dit depotrum er. Herfra kan du så finde dit depotrum og låse det op med egen nøgle. Dine ting er samtidigt sikre og nemme at tilgå.

Risikoen for fugtskader er minimal

I et depotrum i Århus hos Boxdepotet bliver der holdt en temperatur på mindst 5 grader. Så hvis du har noget opmagasineret, der ikke tåler frost, kan du ånde lettet op. Desuden er risikoen for skader forårsaget af fugt minimal, da de fugtige efterårsbyger ikke vil kunne mærkes inde i rummet. Så når bare du ikke selv sætter en masse vand i omløb i depotrummet, er du godt sikret mod forrådnelse.

Hvad må du opbevare i et depotrum?

Depotrum eksisterer primært for at holde møbler og værdifulde ejendele opmagasineret. Derimod eksisterer de ikke til opbevaring af fødevare eller væsker, der nemt bryder i brand. Så husk altid at tjekke de vilkår, der gælder hos et firma, der tilbyder opbevaring i depotrum. Så længe du iagttager de få forbud, der findes, kan du opbevare så godt som alt inde i dit depotrum – og ofte til få penge.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Box