cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Brug rollups til at fange folks opmærksomhed til messer

Hvis du har en virksomhed, som du ofte skal på messe med for at skaffe nye kunder og fange folks interesse, så er det vigtigt, at man gør lidt ekstra for at skille sig ud. Der er enormt mange virksomheder, som gør brug af messer, når der skal findes kunder, og det betyder også, at der er meget konkurrence derude. Man kan derfor også let blive overset i mængden, og man bliver derfor nødt til at gøre noget for at fange folks opmærksomhed.
07. maj 2019 kl. 10:58 Af Let Us Print

Annonce

En god måde at tiltrække sig noget opmærksomhed og blive set blandt de mange stande er ved at anskaffe sig (sponseret link) rollups til når du skal på messe. Rollups kan være med til at vende folks blik mod din stand, fordi det skaber blikfang. Desuden kan man få lavet rollups med eget logo og firmanavn, hvilket også er en fordel, når man gerne vil opdages blandt folk. Selv hvis de ser din stand fra lang afstand, så husker de måske navnet, hvilket kan have stor betydning for deres interesse på sigt. Der er derfor rigtig mange fordele ved at investere i rollups, hvis man gerne vil have lidt mere opmærksomhed og skille sig ud, når man er på messe.

Skaf kunder til en ny virksomhed ved at tage til messer
Messer er generelt en rigtig god idé, hvis du lige har startet en ny virksomhed op og gerne vil have nogle kunder. Det kan være svært at blive opdaget, hvis man ikke gør noget aktivt for det, og her er messer en rigtig god måde at markedsføre sig selv på. Det er langt mere personligt, end hvis man blot laver reklamer eller andet online markedsføring, da man kan komme ud og tale med potentielle kunder. Man har mulighed for at lære sine kunder at kende og fortælle dem om, hvem man egentlig er og, hvad man står for. Det er derfor en rigtig god måde at markedsføre sig selv på, hvis man er ny i spillet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce