Annoncørbetalt indhold

Annonce: Brug rollups til at fange folks opmærksomhed til messer

Hvis du har en virksomhed, som du ofte skal på messe med for at skaffe nye kunder og fange folks interesse, så er det vigtigt, at man gør lidt ekstra for at skille sig ud. Der er enormt mange virksomheder, som gør brug af messer, når der skal findes kunder, og det betyder også, at der er meget konkurrence derude. Man kan derfor også let blive overset i mængden, og man bliver derfor nødt til at gøre noget for at fange folks opmærksomhed.

En god måde at tiltrække sig noget opmærksomhed og blive set blandt de mange stande er ved at anskaffe sig (sponseret link) rollups til når du skal på messe. Rollups kan være med til at vende folks blik mod din stand, fordi det skaber blikfang. Desuden kan man få lavet rollups med eget logo og firmanavn, hvilket også er en fordel, når man gerne vil opdages blandt folk. Selv hvis de ser din stand fra lang afstand, så husker de måske navnet, hvilket kan have stor betydning for deres interesse på sigt. Der er derfor rigtig mange fordele ved at investere i rollups, hvis man gerne vil have lidt mere opmærksomhed og skille sig ud, når man er på messe.

Skaf kunder til en ny virksomhed ved at tage til messer
Messer er generelt en rigtig god idé, hvis du lige har startet en ny virksomhed op og gerne vil have nogle kunder. Det kan være svært at blive opdaget, hvis man ikke gør noget aktivt for det, og her er messer en rigtig god måde at markedsføre sig selv på. Det er langt mere personligt, end hvis man blot laver reklamer eller andet online markedsføring, da man kan komme ud og tale med potentielle kunder. Man har mulighed for at lære sine kunder at kende og fortælle dem om, hvem man egentlig er og, hvad man står for. Det er derfor en rigtig god måde at markedsføre sig selv på, hvis man er ny i spillet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon