Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bruger du for meget tid i køkkenet? Disse køkkenmaskiner kan hjælpe dig

I en travl og stresset hverdag kan det være uoverskueligt og svært at nå at lave mad.

Efter en lang arbejdsdag har du måske ikke tid og overskud til at stå med kødgryderne og lave mad til hele familien. I dag er det dog ikke nødvendigt, at du skal stå med det hele selv. Der findes nemlig rigtig mange forskellige køkkenmaskiner (sponsoreret link) blandt andet her fra H.W. Larsen, der kan gøre livet i køkkenet nemmere for dig. Hos H.W. Larsen kan du finde et stort udvalg at køkkenmaskiner, der kan hjælpe dig med at lave lækker, anderledes og nem mad. Bestil køkkenmaskinerne over nettet, eller besøg H.W. Larsens butikker i Kødbyen eller i Brøndby. Læs med her, og lær noget mere om forskellige køkkenhjælpere, og hvilken du har brug for hjemme i dit køkken.

Paninitoaster
En nem og hurtig aftensmad derhjemme er en panini. Den italienske grillede sandwich er lækker og kan laves med lige det fyld, du har lyst til. Denne type mad er en god løsning, hvis du en gang imellem ikke gider at lave det helt vilde. En paninitoaster findes i mange forskellige udgaver, og mange af dem kan ikke blot lave toast og panini, men kan også bruges som bordgrill til grøntsager og kød.

Røremaskine
Bager du meget, er en røremaskine et uundværligt hjælpemiddel til dig. Bland blot ingredienserne til din bolledej ned i maskinen, og lad den klare resten for dig. Det er dermed slut med, at du skal stå og få ondt i armene og opgive bagningen, fordi du ikke orker det. Røremaskinen kan også bruges til at røre fars, kagedej, æg og meget andet.

Pastamaskine
Pastamaskinen er til den lidt mere ambitiøse kok, da hjemmelavet pasta kræver lidt arbejde. Det er dog utrolig lækkert og det hele værd, når du har fået lavet dine hjemmelavede pastabånd eller raviolier. Forkæl din familie lidt ekstra med en pastamaskine og hjemmelavede pasta til aftensmaden.

Blenderen og stavblenderen
En blender er uundværlig i de fleste køkkener. Blenderen kan give dig lækre morgensmoothies, hakke sunde salater og kål til dig eller hjælpe dig med at gøre din suppe cremet og delikat. En stavblender er en håndholdt version af blenderen, som også er god til at lave supper eller hakke løg og mindre grøntsager.

Sous vide
En sous vide er egentlig et gammelt køkkenredskab, der blev populært for mange årtier siden. Denne smarte maskine har dog fået en ny renæssance og kan gøre det meget nemt for dig at lave mad. I en sous vide bliver maden nemlig langtidstilberedt, så du nemt kan sætte maden i gang, inden du tager på arbejde, og have det klar, når du kommer hjem. Det kan lade sig gøre, fordi maden tilberedes ved meget lav varme i et vandbad. Kødet eller grøntsagerne pakkes ind i vacuum, hvilket giver maden en utrolig saftighed og smag. Stegetiden varierer alt efter, hvilken type mad du ønsker at lave.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Mad