Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bryd tabuet: Snak med nogen i svære perioder

Det er uundgåeligt for os alle, ikke at komme til at stå i situationer der fremkalder sorg, stress eller magtesløshed. Det er en naturlig del af det at være menneske i sin psykiske og fysiske form. Det kan være en sorg som følge af et tab af en nær person, eller stress som følge af overarbejde eller et for stort personligt pres - eller noget helt tredje som til sidst fører til opgivenhed eller magtesløshed. Nogle unge mennesker bryder sig ikke om at snakke om følelser, og ønsker på ingen måde at pådutte andre sine problemer. Det er bare ikke det der er tilfældet. Det ligger instinktivt i os mennesker, at vi gerne vil hjælpe til, hvor vi kan. Derfor skal tabuet omkring svaghed ved råb om hjælp, brydes - og psykologhjælp bør i stedet udnyttes i den svære tid.

Få hjælp af en psykolog

Det er vigtigt at understrege at hver en sorgproces eller stress forløb er individuelt og skal formodentlig håndteres og afhjælpes forskelligt, alt efter hvordan man er som person. Når du oplever ændringer i humøret over en længere periode og ikke selv kan få følelsen til at forsvinde, kan det være en fordel at søge professionel hjælp - hos en psykolog. En psykolog kan hjælpe dig til at overkomme de udfordringer du møder i din hverdag. Der findes imidlertid et væld af psykologer rundt omkring i Danmark, hvorfor det kan være svært og uoverskueligt at navigere rundt i. I forlængelse heraf kan du hurtigt og nemt finde en (sponseret link) Psykolog på Health 24. Her kan du eksempelvis søge efter psykologer i Aarhus og derigennem finde en, der er i nærheden af dig.

Søg hjælp hos dine nærmeste

I de perioder, hvor der opleves sorg og stress, er det ligeledes en god idé at snakke med sine nærmeste om det. Det kan være en veninde, kæreste eller sin familie - som er personer der kender dig allerbedst og dermed også kan hjælpe dig med at komme problemet nærmere. Det er altid en rar følelse at have snakket med nogen om sin sorg, da det får tankerne ud af hovedet og lidt på afstand, når man indvier andre i ens udfordringer i hverdagen. Ofte vil de fleste opleve det som en forløsning og lettelse ikke at skulle bære rundt på tankemylderet helt alene, og vil nu vide at der også er en nær person der kender til ens udfordringer, som man altid kan tage fat i, når problemerne indtræder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon