cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Cannabis som mirakelkur

Du læste rigtigt. Den er god nok. Cannabis antages faktisk som værende en mirakelkur.
27. august 2019 kl. 11:00 Af Dk.formulaswiss.com

Annonce

Men det er kun, når cannabis benyttes som et medicinsk præparat og ikke, når det forbindes med rusmidler fremstillet af hamp-planten. For cannabis, når det benyttes som rusmiddel, er faktisk relativt skadeligt for dig. Men det er det ikke, når cannabis benyttes som lovligt, medicinsk præparat. For efterhånden er cannabisolien blevet ret så populært, som et medicinsk præparat, og det er der en særlig god grund til, som du kan læse mere om senere. I denne artikel vil vi nemlig give dig en række fordele og ulemper ved brugen af cannabisolie.
Hvis du allerede ved en masse om cannabisolien, og måske bare gerne vil have fingrene i den, anbefaler vi at du hopper ind på (sponseret link) https://dk.formulaswiss.com/, hvor du kan finde cannabisolie i bedst kvalitet produceret i Schweiz - endda kan du købe cannabisolien med 20 % i rabat. Men hvis du gerne vil vide mere om fordele og ulemperne ved cannabisolien, inden du kaster dig i krig med at prøve produktet, skal du endelig læse videre. Tilbuddet og de 20 % i rabat løber ingen steder lige foreløbig, og du kan derfor sagtens blive klogere på produktet inden du køber det.

Fordele ved cannabisolien
Som mange andre medicinske tiltag har cannabisolien også fordele og ulemper. Det gode ved cannabisolien er, at den ikke skal ryges eller dampes, som andre grene af cannabis-familien skal. Det er heller ikke muligt, at du kommer til at føle dig “skæv” eller “høj” når du indtager cannabisolien, for den medicinske cannabisolie har ikke nogle psykoaktive stoffer i sig. Der er altså ikke noget i olien, der er med til at give dig den euforiserende følelse man normalt kan få, når man ryger cannabis. Du kan derfor være helt rolig, hvis du beslutter dig for at prøve cannabisolie som alternativ medicin. Cannabisolien er på mange punkter en mirakelkur. For den har en positiv effekt på en lang række sygdomme som eksempelvis hjertesygdomme, gigt, angst og depression og mange flere. Det gode ved cannabis er nemlig, at det er et smertedæmpende stof, der også fungerer, når det udvindes som medicinsk præparat.
Da cannabisolien ikke skal ryges eller dampes undrer du dig måske over, hvordan den så skal indtages. Det skal den oralt. Det er nemlig meningen, at den skal optages gennem slimhinderne i munden.

Ulemper ved cannabisolien
Der er ikke mange ulemper ved cannabisolien. Men der er lidt, og det er værd at nævne. Selvom det måske er trygt for mange, at cannabisolien ikke skal ryges eller dampes, men indtages oralt, er en af de negative ting ved mirakelkuren, at der godt kan gå op til fire timer før cannabisolien virker optimalt. Det er altså ikke sikkert, at olien virker lige med det samme. Det er meget forskelligt fra person til person. Hvad angår bivirkningerne ved cannabisolien er der også nogle, der er værd at holde øje med. Du kan eksempelvis få tør mund eller lavt blodtryk. Derudover kan du måske også føle dig ør, sløv og træt. Det er derfor vigtigt, at du passer på dig selv og holder øje med din krop, hvis du beslutter dig for at prøve den medicinske cannabisolie.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FRANCOISE ANDERSEN

HÆRVÆRK I RØDBY 15. december 2019 kl. 14.07

AF: BJARKE ROSENKILDE

Indenrigsministerens… 12. december 2019 kl. 23.09

AF: KENNETH WINTHER

Tænk hvis præsident Trump… 09. december 2019 kl. 15.37

AF: JOHN WENNERWALD

Hverdagens daginstitutioner 08. december 2019 kl. 22.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

Annonce