cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Cannabisolie betragtes nu ikke længere som et euforiserende stof

Mange her i landet går dagligt rundt med nogle kroniske smerter, som på den ene eller anden måde er med til at tynge dem, således de ikke har mulighed for at leve deres liv fuldt ud, og som de egentlig gerne vil og har lyst til. Det betyder, at disse folk går glip af livet og alle de spændende ting, som det kan byde på af den simple grund, at deres krop ikke vil være med og koster dem mange gener i løbet af en normal hverdag.
08. januar 2019 kl. 08:28 Af cannabis-olier.dk

Annonce

Olien har et meget lavt indhold af THC
Og sådan burde det ikke være. Derfor er det, at CBD-olie(sponseret link) nu ikke længere er omfattet af en lov om euforiserende stoffer i Danmark, så længe at indholdet af THC er under 0,2%. THC er det aktive stof i cannabis, og det er således også det stof, der ville være med til at give den noget omtågede og berusede stemning, som mange forbinder med CBD-olie.

Mange verden over har oplevet gode resultater med CBD-olie
Du har derfor nu mulighed for at forsøge at komme dine kroniske smerter til livs med CBD-olien. Det er en olie, som i mange tilfælde har vist sig at give nogle gode og gavnlige effekter, og derfor er der også flere mennesker rundt omkring i verden, der har fået stor glæde og meget mere livskvalitet tilbage efter at have indtaget olien.
Du kan ikke blive retsforfulgt så længe THC-niveauet er under 0,2%Som privatperson kan du derfor heller ikke længere blive retsforfulgt for at være i besiddelse af olien, hvis blot den overholder den lovmæssige lave mængde af THC. Du kan derfor med ro i sindet købe cannabis-olie og måske slippe af med dine kroniske smerter. For det skal nemlig påpeges, at du kun måske vil slippe af med dine smerter.

Effekter og følgevirkninger er meget forskellige fra person til person
Effekten af olien er meget forskellig fra person til person og de smerter, som den enkelte oplever. Hvad der virker på én person, virker derfor ikke nødvendigvis på dig lige såvel, som man kan opleve forskellige følgevirkninger. Dog er de positive følgevirkninger i form af blandt andet smertelindring og øget livskvalitet altoverskyggende.

Cannabis-olien udskrives endnu kun af lægerne som led i en forsøgsordning
Dog er det ikke alle, der har mulighed for at få fat på olien. Den bliver endnu kun udskrevet af læger som et led i en forsøgsordning, og derfor er den heller ikke godkendt til alle patienter endnu.

Danmark er således blevet mere åbent for at forsøge sig med dette nye præparat, og det er kun en positiv ting, idet så mange mennesker verden over har oplevet så gode resultater ved indtagelse af olien. Og det eneste der skal til er nogle få dråber dagligt i nogle måneder i træk. Hvis det ikke har nogen effekt, kan man øge med nogle få dråber dosis i nogle måneder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce