cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Danskerne er blevet vilde med Koreanske biler

Det Koreanske bilmærke Kia har fået medvind i Danmark. Det sker især med introduktionen til plugin hybrid og fuldt elektriske biler. Her har Kia været med helt fremme, og har allerede flere års erfaring sammenlignet med flere af de etablerede mærker.
30. juni 2021 kl. 11:17 Af Autohuset Vestergaard

I øjeblikket er det især den velkendte Ceed model der som Plugin hybrid gør sig bemærket i det danske landskab, en model som faktisk allerede har lidt tid på bagen, og med ca. 150 solgte eksempler hver måned, så er det en eftertragtet bil. Rent faktisk så er det netop en Ceed Plugin Hybrid som er den bedste (sponseret link) brugt kia der kan købes i landet.

Det er den blevet kåret til af Bilbasen på baggrund af dens lave værditab, hvor det faktisk er den bil i Danmark som har det absolut laveste værditab som ny bil. Dermed indtager Kia også en helt anden position end hvad vi så for blot et par år siden. Kia er ikke længere blot et billigt Koreansk alternativ for de superfornuftige, men bilerne og deres kvalitet bliver værdsat af danskerne, som også er villig til at betale for en brugt udgave.
Kia som brand bevæger sig videre i den retning de har taget over de sidste år, og sigter direkte efter konkurrenter som VW, Audi, Ford og Volvo. De ønsker især at gøre sig gældende når det kommer til teknologien der anvendes i deres modeller, hvor vi her ved indgangen til den fuld elektriske fremtid, må sige at Kia for alvor er stukket fra deres tyske konkurrenter når det kommer til hvilken teknologi der findes i deres Koreanske biler.

Her har Kia taget et kæmpe spring frem, og tilbyder blandt andet et 800 Volt elektrisk system, magen til hvad man ser hos Porsche som et af de eneste mærker i øjeblikket. Dette giver en lang række fordele, hvor især det mest åbenlyse er muligheden for ekstrem hurtig opladning med op til 350 kWh, hvilket som minimum er 100% hurtigere end det som konkurrenterne kan tilbyde danskerne.

Med 800 Volt systemet har man også ramt nøjagtig det tilbud som den danske infrastruktur kommer til at tilbyde, hvor både tankstationer og Clever har meldt ud og startet på opførslen af de lynhurtige 350 kWh lader. Dermed har Kia valgt at tage det skridt som alle andre skal tage i løbet af de næste år, og de kan i stedet have fokus på udrulning af nye modeller der ligeledes gør brug af den stærke platform.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce