Annoncørbetalt indhold

Annonce: Danskerne er blevet vilde med Koreanske biler

Det Koreanske bilmærke Kia har fået medvind i Danmark. Det sker især med introduktionen til plugin hybrid og fuldt elektriske biler. Her har Kia været med helt fremme, og har allerede flere års erfaring sammenlignet med flere af de etablerede mærker.

I øjeblikket er det især den velkendte Ceed model der som Plugin hybrid gør sig bemærket i det danske landskab, en model som faktisk allerede har lidt tid på bagen, og med ca. 150 solgte eksempler hver måned, så er det en eftertragtet bil. Rent faktisk så er det netop en Ceed Plugin Hybrid som er den bedste (sponseret link) brugt kia der kan købes i landet.

Det er den blevet kåret til af Bilbasen på baggrund af dens lave værditab, hvor det faktisk er den bil i Danmark som har det absolut laveste værditab som ny bil. Dermed indtager Kia også en helt anden position end hvad vi så for blot et par år siden. Kia er ikke længere blot et billigt Koreansk alternativ for de superfornuftige, men bilerne og deres kvalitet bliver værdsat af danskerne, som også er villig til at betale for en brugt udgave.
Kia som brand bevæger sig videre i den retning de har taget over de sidste år, og sigter direkte efter konkurrenter som VW, Audi, Ford og Volvo. De ønsker især at gøre sig gældende når det kommer til teknologien der anvendes i deres modeller, hvor vi her ved indgangen til den fuld elektriske fremtid, må sige at Kia for alvor er stukket fra deres tyske konkurrenter når det kommer til hvilken teknologi der findes i deres Koreanske biler.

Her har Kia taget et kæmpe spring frem, og tilbyder blandt andet et 800 Volt elektrisk system, magen til hvad man ser hos Porsche som et af de eneste mærker i øjeblikket. Dette giver en lang række fordele, hvor især det mest åbenlyse er muligheden for ekstrem hurtig opladning med op til 350 kWh, hvilket som minimum er 100% hurtigere end det som konkurrenterne kan tilbyde danskerne.

Med 800 Volt systemet har man også ramt nøjagtig det tilbud som den danske infrastruktur kommer til at tilbyde, hvor både tankstationer og Clever har meldt ud og startet på opførslen af de lynhurtige 350 kWh lader. Dermed har Kia valgt at tage det skridt som alle andre skal tage i løbet af de næste år, og de kan i stedet have fokus på udrulning af nye modeller der ligeledes gør brug af den stærke platform.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon