cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Del I - I en galakse langt, langt væk
24. marts 2021 kl. 08:52 Af Aardy - rejseforsikringsportal

(Sponseret link) AARDY.com er et af de største rejseforsikringsportaler i USA. Firmaet blev grundlagt af den tidligere Royal Air Force pilot og serieiværksætter Jonathan Breeze.

I de kommende uger vil Breeze dykke ned i nogle af de udfordringer, som firmaet har stået over for under opstart, udvikling af firmaet og overlevelse under covid-19 pandemien

Før vi begynder at beskæftige os med grundlæggelsen af AARDY.com, det søde, blå Aardvark-logo og også den lidt gammeldags måde at yde exceptionel kundeservice på, der har givet AARDY en af de højest mulige TrustPilot rangeringer, er vi nødt til at kigge lidt tilbage i tiden til en tid længe før internettets start.


Breeze startede sine pilotdrømme allerede som barn, da han så airshows sammen med sin familie i England. Efter at have set det akrobatiske opvisningsteam ‘The Red Arrows’ fra Royal Air Force fare hen over himlen i deres Hawk fighters, mens tusindvis af fascinerede tilskuere beundrede den præcision, disciplin og tapperhed som de exceptionelle piloter udviste, vidste han, at der kun var én karriere, han drømte om. Han sagde til sine forældre: “Det er det der, jeg vil”. Det var uden tvivl en drøm, han udtrykte sammen med mange andre unge drenge, der så med den selvsamme dag, men for Breeze blev drømmen til virkelighed.

Mens han stadig gik i skole, blev 16-årige Breeze inviteret til at tage et privat pilotcertifikat af RAF. Efter et intensivt kursusforløb til lands og i luften, begyndte Breeze at flyve solo i et Cessna-fly og bestod den luftbårne del af uddannelsen uden problemer. Den sidste del af eksaminationen var en navigationseksamen, der skulle tages et par uger efter på et andet anlæg i Storbritannien. Denne del af eksamen ødelagde næsten Breezes fremtidsdrømme og kunne nemt have sat en stopper for hans lovende pilotkarriere.

Det var i en tid før GPS og Google Maps, og eksamen skulle finde sted på et center omkring 2 times kørsel fra Breezes hjem. Han tog afsted med et A-Z kort over Storbritannien i bilen, men fandt aldrig vej til det center, hvor eksamen skulle foregå. Ironien over ikke at kunne navigere til det sted, hvor navigationseksamen skulle finde sted, undgik ikke den unge mands opmærksomhed, og han frygtede, at drømmen om at flyve for RAF nu var forsvundet op i den blå luft.


“Jeg var ung, og uden de livserfaringer der gør, at man i vanskelige tider kan tage sig sammen og komme videre. Dagen, hvor jeg kørte hjem efter min mislykkede navigationseksamen og følte, at min RAF-karriere allerede lå i ruiner, er en dag, jeg vil huske for evigt.”

Vel hjemme ringede Breeze til sin eksaminator for at undskylde, at han ikke var mødt op. Men før han overhovedet kom i gang med sine undskyldninger, undskyldte eksaminator til Breeze for at være blevet kaldt ud til en vigtig opgave og ikke at have været der for at eksaminere Breeze, i den tro at Breeze rent faktisk havde siddet og ventet på ham!

“Nogle gange er man heldig, og andre gange er man ikke. Her var jeg heldig, og noget eller nogen holdt hånden over mig. Jeg kunne komme til eksamen igen og bestod med topkarakterer. Jeg var kun 17 år, men kunne allerede vise mit private flyvercertifikat frem.”

Et år senere, da han var 18 år gammel, flyttede Breeze hjemmefra for gå ind i Royal Air Force og gennemgå det udmattende Initial Officer Training programme på Royal Air Force College Cranwell i Storbritannien. Efter et år med store fysiske og personlige udfordringer forlod Breeze RAF Cranwell som pilotofficer. Derefter modtog han flyvetræning i den type Hawk fighter, der havde inspireret ham så mange år tidligere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce