cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Delprotese er en hjælp i hverdagen for mange danskere

Gebisser har du sikkert hør om – men hvad med tandproteser? Tandproteser er det finere og det tekniske ord for gebis, og det er faktisk en ting, som mange af især de ældre i Danmark har stor gavn af. Hvis du tror, at du selv skal have monteret en tandprotese eller kender nogen, som skal, så læs med her.
Det er ganske almindeligt med en tandprotese i Danmark. Der findes flere forskellige typer proteser, så du er altid sikker på at kunne få netop det, som du har brug for.
Noget af det vigtigste, når du skal have installeret en tandprotese, er, at du har en tandtekniker, du er tryg ved. Hvis dette ikke er tilfældet, er det vigtigt at du finder en.
04. september 2020 kl. 11:18 Af Tandprotese Huset

Den rette kliniske tandtekniker

Det er vigtigere, end du tror, at få hjælp af den rette tandtekniker. Der er generelt i Danmark et rigtig højt niveau blandt de kliniske tandteknikere. Dog er der forskel i personlighed og selvfølgelig også i pris. Det er altafgørende, at du finder en tandtekniker, som kan tilfredsstille dit behov.
(sponseret link) https://tandprotesehuset.dk/behandlinger/delprotese/ kan du finde et væld af dygtige kliniske tandteknikere. Tandprotesehuset er Danmarks førende kæde af tandteknikere, og dette giver dig visse fordele.
For det første er der et enormt højt kvalitetsniveau på Tandprotesehusets klinikker. De udfører stort set alle former for tandproteser og har altid den nyeste viden.
Derudover kan du få samtlige behandlinger billigere end hos andre tandteknikere. Dette skyldes kædens størrelse.


De forskellige tandproteser

Har du fundet ud af, at du skal have lavet en tandprotese? Så er det vigtigt at være oplyst omkring, hvilke proteser du kan få lavet.
Der skelnes overordnet mellem helproteser og delproteser. En helprotese er en protese, som erstatter en hel række af tænder. Dette kan være enten tænderne i undermunden eller overmunden. Helprotesen er lavet med akryltænder. Den sidder oftest fast ved, at der gøres brug af det naturlige vakuum, som findes i munden.
En delprotese erstatter kun et par tænder og altså ikke alle dine manglende tænder. En delprotese fastgøres i munden ved hjælp af bøjler. Bøjlerne sættes fast til dine naturlige tænder. Også delprotesen er lavet af akryl.


Alternative muligheder

Hvis du ikke har lyst til, at din helprotese skal monteres ved hjælp af det naturlige vakuum i munden, kan du i stedet få en tryklåsprotese. Dette kan du også overveje, hvis det af en eller anden årsag ikke fungerer med din helprotese.
En tryklåsprotese er en variant af helprotesen, som er en fastsiddende protese. Tryklåsprotesen er monteret i munden med tryklåse. Disse er fastgjort på enten dine naturlige tænder eller på nogle kunstige tandimplantater.
Med en fastsiddende protese er du altid tryg med din protese. Du er sikker på, at den sidder og fungerer, som den skal.
Uanset hvilken tandprotese du skal have, er det vigtigt, at du tager til et årligt tjek, ligesom hvis du havde haft naturlige tænder. Derudover er det vigtigt, at du plejer akryltænderne godt og husker hygiejnen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gaven som bliver ved at give 16. maj 2021 kl. 22.22

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

Annonce