cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Den danske e-handel vækster fortsat

Den danske e-handel er gået igennem en stejl vækstkurve i løbet af de sidste ti år.
25. juni 2018 kl. 14:36 Af Annonce

Annonce

Vi handler mere og mere online via det store udbud af webbutikker, som findes på markedet i dag. I denne artikel kan du læse mere om den massive vækst inden for e-handel, samt hvorfor vi er blevet vilde med at shoppe online.

Fortsat vækst for den danske e-handel
Det er ikke nyt at den danske e-handel vækster. I løbet af de sidste par år har den danske e-handel igen og igen slået de tidligere rekorder for handel online.
Danskerne er blevet vilde med at handle online og det kan ses på tallene for den danske e-handel. Samtidig kommer der flere og flere butikker til, der vil være en del af den store online handel.
I løbet af de sidste par år har væksten især været omkring de mobile enheder. I starten foregik de fleste handler fra computere men i dag bliver flere og flere køb foretaget fra mobile enheder herunder smartphones og tablets.

Vækst inden for mange forskellige brancher
For ti år siden købte vi i høj grad rejser og flybilletter online. Det er derfor ikke noget nyt at vi kigger online, når vi skal finde vores næste rejse. Du kan fx finde et hotel til din næste rejse hos Hotelspecials (sponseret link).
Men i dag er det mange andre brancher der vækster online, og vi køber derfor ikke kun rejser, men en lang række af forskellige varer på webbutikkerne.
Vi køber i dag alt fra ny teknologi, tøj og køkkenudstyr til nye hvidevarer og byggematerialer online. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du uden tvivl finde det online, på et udvalg af de forskellige webbutikker.
Samtidig er det i dag også muligt at købe dagligvarer online. At købe dagligvarer på nettet er stadig nyt for mange danskere, men der er også en stor del der har taget onlinehandelen til sig og vælger at købe dagligvarer på nettet. Dagligvarer på nettet er ofte en måde at spare tid for mange, ved at få dagligvarerne leveret, frem for at tage turen gennem nærmeste supermarked.

Stor konkurrence online
I forbindelse med at e-handelen vækster kommer der mange nye butikker til, hvilket giver en øget konkurrence online. Der er i dag en kæmpe konkurrence mellem de danske webbutikker om at lokke kunderne til.
Den store konkurrence mellem webbutikker gør, at det er vigtigt at følge med i nye trends og tendenser som webbutik. I dag betyder det fx meget at have en hjemmeside der er mobilvenlig, da flere og flere søgninger og køb foretages fra mobile enheder.
Den store konkurrence kommer forbrugerne til gode, da det gør at der ofte er mange tilbud på varer online. Det giver fantastiske muligheder for at spare penge, som mange danskere har opdaget og derfor vælger at gøre flere af deres indkøb online.
Men det er ikke kun internt blandt de danske webbutikker at konkurrencen er stor. Mange internationale webbutikker har taget en del af det danske marked og er med til at bidrage til den øgede konkurrence online.
Det er fx webshops som Amazon og Zalando, der allerede har taget en bid af det danske marked og giver en øget konkurrence til de danske webbutikker.

Informationssøgninger leder til køb
En af de største grunde til at vi handler mere online, er fordi vi bruger internettet mere og mere i dagligdagen. Noget af det, som vi bruger internettet utrolig meget til, er at søge information om en lang række af forskellige ting, herunder produkter som vi overvejer at købe.
Hvis du fx skal købe en ny computer, har du med garanti allerede været inde og søge information om forskellige computere, som du overvejer at købe. Når vi vinder information om produkter online, er det også mere naturligt at vi senere vælger at købe produktet online.
Du kan fx finde information om kørestole på hjemmesiden kørestol.com (sponseret link). På samme måde findes der et hav af andre hjemmesider der har til formål at informere brugerne om forskellige produkter og hjælpe med at vælge det rigtige køb.
Men vi søger ikke kun information om produkterne online, vi læser også andres anmeldelser for at finde det bedste sted at købe vores produkt. Derfor er det i dag vigtigt at webbutikkerne har fokus på god kundeservice, så de senere kan få en god anmeldelse, der i dag er et vigtigt aspekt for at få nye kunder til din webshop.
Samtidig finder vi også information om forskellige services og behandlinger online. Derfor betyder det i dag utrolig meget at en virksomhed har en informativ hjemmeside, hvor de fortæller om hvad de tilbyder.
Hvis du fx overvejer en hårtransplantation, gælder det om at finde en klinik der har erfaring med hårtransplantation (sponseret link), hvilket er nemmest at finde, hvis du kigger online i første omgang.
På den måde bruger vi internettet til forskellige ting i en købsproces, før vi beslutter hvor vi vil sætte vores penge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce