Annoncørbetalt indhold

Annonce: Den helt rigtige indretning af kontor eller hjemmearbejdspladsen

Vi arbejder mere end nogensinde før. Og det stiller krav til indretningen af vores kontor eller hjemmearbejdsplads.

For når du bruger omkring en tredjedel af døgnet på et kontor, skal det være et behageligt og rart sted at være. Et velindrettet kontor er tilpasset dig og dit arbejde og giver dig muligheder for at variere i løbet af dagen.

Belysning på kontoret
Dagslys er det allerbedste lys at arbejde i. Det spreder en god og positiv energi i kroppen. Sørg derfor for, at du sidder ved et vindue, der lukker tilstrækkeligt med naturligt lys ind. Placer gerne dit arbejdsbord, så lyset fra vinduet kommer ind fra siden, og i en afstand, der ikke reflekterer lyset på skærmen.
På mørke tider af året, og hvis du arbejder sent, kan det dog være nødvendigt at supplere det naturlige lys med kunstigt lys fra lamper. Loftslamper bør sende størstedelen af lyset nedad og en lille del opad. Lamperne kan både være funktionelle og give noget til indretningen på samme tid. Giv eksempelvis kontoret et råt udtryk med industrilamper i loftet.
Det er desuden vigtigt, at du også har en arbejdslampe på dit skrivebord. Den udsender et centreret lokalt lys ned på din skærm eller papirer. Vælg gerne en arbejdslampe, der kan indstilles alt efter behov.

Arbejdsbord med justeringsmuligheder
De fleste af os sidder ned foran en computerskærm mange timer i løbet af dagen. Det kan være hårdt for skuldre, ryg og krop. Derfor skal du tænke på ergonomi, når du indretter dit arbejdsbord. Sørg for at indrette kontoret med et skrivebord, der kan hæves og sænkes. På den måde kan du variere dine arbejdsstillinger i løbet af dagen. Stå op, sid ned, stå op igen. Det sætter gang i blodomløbet og giver lidt fornyet energi til krop og hjerne.
Skab lidt hygge på dit skrivebord ved at pynte med et rustikt bæger til blyanter og en lille plante eller andet nips, der kan give en god fornemmelse. Husk dog på, at du skal have rigeligt med plads på dit arbejdsbord, så du ikke begrænser dig.

Kontorstolen skal give varierede stillinger
Ligesom dit skrivebord skal din arbejdsstol også kunne justeres, så du kan variere dine siddestillinger i løbet af din arbejdsdag. Sidder du i den samme stilling en hel dag, vil du hurtigt føle dig låst i kroppen, og det kan ikke mindst give ømme muskler og rygproblemer senere.
Derfor er det vigtigt, at du indretter dit kontor med en kontorstol, hvor du har mulighed for at indstille både højde og sæderyg. Der findes masser af smarte kontorstole derude, så du behøver ikke være bekymret for, at du skal nøjes med en kedelig en af slagsen. Læn ryggen tilbage på stolen, hvis du skal læse noget på computeren, smæk det ene ben op under dig og skift generelt siddepositur under dit arbejde. Så undgår du at kroppen belastes alt for meget.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • luminex-annonce