Annoncørbetalt indhold

Annonce: Den perfekte gave - schweizisk kvalitet

Mangler du en gave til dig selv eller til en bror, søster eller god ven? Så kan du med fordel udforske det brede udvalg på Goldentime - som ovenikøbet også har januarudsalg lige nu! Goldentime har et stort sortiment for både ure, smykker og accessories og bestræber sig altid efter at have den nyeste kollektion fra deres producenter.

Du kan eksempelvis vælge et af de populære ure fra (sponseret link) Tissot, som fås til både mænd og kvinder.

Schweiziske kvalitetsure

Tissot er et populært schweizisk urmærke af yderst god kvalitet. Brandet laver smukke ure i både moderne og klassiske designs, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Tissot er kendt for at være på forkant med at fange tidens moderne stil og udviklende trends. Du kan altså få et hav af forskellige typer ure, og de fås i alle prisklasser. Tissot er det rette valg for dig, der ønsker et luksuriøst ur, som kombinerer høj kvalitet med et eksklusivt design til en fair pris.

Et bredt udvalg

Tissot henvender sig til en bred målgruppe, da designer både klassiske og moderne ure. Et Oplagte valg af herreure kunne eksempelvis være Gentleman-serien og XL-serien, som er meget stilrene og klassiske ure, eller V8-serierne og Seastar 1000, som har et mere sporty og moderne udtryk. Kvindeure fås naturligvis også i forskellige designs. De mest populære kvindeure er fra PR 100-serien, som indeholder mange ure med forskellige udtryk.

Derudover laver Tissot både klassiske quartz urværker, men specialiserer sig også indenfor automatiske urværker. Forskellen mellem disse urværker er, at uret med et automatisk urværk bliver trukket op ved bevægelse på håndleddet, mens et quartz urværk drives af et batteri, som sætter quartzkrystallen i svingninger og får viserne til at bevæge sig. Batteriet holder typisk et par år. De fleste ure i prisklassen op til omkring 3.000 kroner er normalt drevet af quartz urværk, mens dyrere ure ofte er drevet af automatisk urværk i og med, at et automatisk urværk er et meget eksklusivt håndværk.

15% rabat på alle ure fra Tissot

Selvom Tissot er et brand, som fås i mange forskellige prisklasser og dermed også ligger inden for et moderat prisniveau, kan du lige nu spare 15 procent på alle ure fra alle serier. Du kan både vælge at afhente dit ur i fysiske butik i Holstebro eller få det leveret hjem til din dør - helt gratis!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon