Annoncørbetalt indhold

Annonce: Den ultimative guide til at undgå julestress i december

”Det’ sørme – det’ sandt – december. Den travleste måned for nisser især” - Sådan synges der i December-sang som de fleste kender.

Og der er noget om det. December er for mange en travl måned. Men det er bestemt ikke meningen at december skal være en måned med stress og vi har derfor lavet denne guide til at undgå julestress i december.

Vær i god tid med julegaverne
Det her råd havde du garanteret set komme, men en af de bedste måder at undgå julestress er ved at købe julegaverne i god tid. Mange ender med at fare rundt i deres nærmeste shoppingcenter et par dage før juleaften for at få styr på de sidste julegaver. Samtidig er det stressende at tænke på alle de julegaver, som du mangler at købe.
En god måde, at have et overblik over julegaverne og som også kan hjælpe med at få dem købt i god tid er ved at lave en liste med alle dem, som du skal købe gave til. Når du har en liste, har du et overblik og det bliver derfor nemmere at købe gaverne løbende.

Køb julegaverne online
Råd nummer to handler også om julegaverne. Du kan nemlig spare meget tid, og faktisk også lidt penge, på at købe julegaverne online.
Du kan spare meget tid, da du har alle butikker samlet et sted. På den måde kan du faktisk klare alle julegaverne på en gang – og på det punkt vil der være meget tid at spare. Samtidig er det også nemt at købe julegaverne online. Du skal blot søge efter det du gerne vil give i gave, og så kan du se hvilke butikker, der tilbyder at sælge det produkt. Du kan samtidig også finde god inspiration til gaverne, hvis du er i tvivl om hvad du gerne vil give i gave.
Der er også penge at spare ved at købe julegaver online, da du kan sammenligne priser på det samme produkt hos forskellige butikker og på den måde finde den webshop der sælger det billigst.

Planlæg maden til juleaften
Noget andet som godt kan være svært at overskue i løbet af december er maden til juleaften. Juleaften har mange traditioner for klassiske julemad, som godt kan være svært at overskue, hvis du skal være sikker på at have det hele med
Du kan derfor med fordel planlægge maden på forhånd, så du er sikker på at få købt det hele ind. Du kan også overveje at tilføje lidt nyt til julemenuen sammen med de klassiske retter. Du kan fx overveje en vegetarisk ret. Det er blevet meget moderne at spise mere vegetarisk og vegansk, da det er godt for klimaet. Samtidig er der gode muligheder for at spise god vegansk aftensmad – også juleaften.

Hav styr på de praktiske ting
Tip nummer fire handler om at have styr på de praktiske ting op til jul. Det gælder både praktiske foranstaltninger i forbindelse med juledagene, men også hvad du ellers har af hængepartier, der mangler at blive ordnet.
Hvis du har mange små hængepartier eller mangler at få styr på de praktiske ting, kan det hurtigt blive en stresset december, og det er derfor en fordel at få styr på det inden vi kommer tæt på juledagene.
Du kan have mange forskellige hængepartier, og det er også forskelligt hvor mange praktiske opgaver der er for dig op til juledagene. Hvis du holder jul hjemme og får en masse gæster på besøg, er der naturligvis mange flere opgaver end hvis du holder jul ude.
Et andet aspekt som også går ind under de praktiske ting er økonomien. Mange oplever at have en stram økonomi i december, fordi der ganske enkelt er flere udgifter end normalt. Det er derfor en god idé at kigge din økonomi efter op til december så du ikke pludselig står og mangler penge til de sidste julegaver.
For at gå din økonomi efter, kan du kigge på hvad du har af udgifter i december og på forhånd prøve at regne ud hvor meget det koster. Det kan fx være udgifter til julegaverne og julemaden. Men det kan også være andre udgifter som fx en tinglysningsafgift hvis du lige har købt bolig, eller lagt dit lån om samt mange andre udgifter.

Husk at bruge tid på at slappe af
Når december kører derudaf og det hele handler om julegaver og julefrokoster, er det vigtigt at huske tid til at slappe af. Hvis du glemmer at slappe af og bruge tid på noget du gerne vil i løbet af julemåneden kan du godt ende med at blive stresset.
Det er derfor en fordel at sætte en eftermiddag eller aften af til noget du gerne vil en gang imellem. Der kan du fx se et afsnit af yndlingsserien, bage kage med familien, prøve kræfter med online blackjack, eller noget helt andet. Det vigtige er bare, at du bruger tiden på noget du gerne vil.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 3-billede-nov17-annonce