Annoncørbetalt indhold

Annonce: Der er mange gode grunde til at holde efterårsferie i Danmark

Sommeren er slut, og efterårsferien, hvor børnene har fri fra skole, nærmer sig.

Mange vælger at rejse udenlands i efterårsferien for at få lidt ekstra sol efter sommeren er slut, men der er faktisk mange gode grunde til at blive i Danmark og holde efterårsferie. Danmark er et mangfoldigt land, og der er mange ting at lave. Læs med her og bliv inspireret til efterårsaktiviteter omkring København.

Hold en kulturel ferie
Der findes mange smukke slotte og gamle bygninger i Danmark, og en efterårsferie i Danmark er en god måde at give børnene et kulturelt indspark samtidig med at hele familien hygger sig sammen. Tag eksempelvis hele familien med ind på Amalienborg og se det daglige vagtskifte, hvor livgarderne skifter vagter ud. Det er en hel opvisning, og de små børn vil elske det. Eller tag nord for København og besøg sagnhelten Holger Danske på Kronborg, samtidig med at I nyder de smukke omgivelser omkring slottet.

Tag på opdagelse i naturen
En sjov efterårsaktivitet, hvor der kommer lidt fart over feltet, er en tur på mountainbike i en af skovene omkring København. Der kan lejes cykler, hvis man ikke selv har det, og så kan familien ellers få en sjov og spændende dag sammen på to hjul. Skal det gå lidt langsommere, er der massevis af smukke stier, hvor man kan gå en tur i skovene.

Leg med hele familien
Man er aldrig for gammel til at lege, og hele familien kan finde deres indre legebarn frem i en forlystelsespark. Der er massevis af aktiviteter omkring København i efterårsferien (sponseret link), og en dag i forlystelsespark er én af dem. En god dag for hele familien kan eksempelvis være en kombination af en flot gåtur i Dyrehaven og et efterfølgende besøg på Bakken.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende