cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Der er mange gode grunde til at holde efterårsferie i Danmark

Sommeren er slut, og efterårsferien, hvor børnene har fri fra skole, nærmer sig.
16. september 2018 kl. 12:55 Af Bakken

Annonce

Mange vælger at rejse udenlands i efterårsferien for at få lidt ekstra sol efter sommeren er slut, men der er faktisk mange gode grunde til at blive i Danmark og holde efterårsferie. Danmark er et mangfoldigt land, og der er mange ting at lave. Læs med her og bliv inspireret til efterårsaktiviteter omkring København.

Hold en kulturel ferie
Der findes mange smukke slotte og gamle bygninger i Danmark, og en efterårsferie i Danmark er en god måde at give børnene et kulturelt indspark samtidig med at hele familien hygger sig sammen. Tag eksempelvis hele familien med ind på Amalienborg og se det daglige vagtskifte, hvor livgarderne skifter vagter ud. Det er en hel opvisning, og de små børn vil elske det. Eller tag nord for København og besøg sagnhelten Holger Danske på Kronborg, samtidig med at I nyder de smukke omgivelser omkring slottet.

Tag på opdagelse i naturen
En sjov efterårsaktivitet, hvor der kommer lidt fart over feltet, er en tur på mountainbike i en af skovene omkring København. Der kan lejes cykler, hvis man ikke selv har det, og så kan familien ellers få en sjov og spændende dag sammen på to hjul. Skal det gå lidt langsommere, er der massevis af smukke stier, hvor man kan gå en tur i skovene.

Leg med hele familien
Man er aldrig for gammel til at lege, og hele familien kan finde deres indre legebarn frem i en forlystelsespark. Der er massevis af aktiviteter omkring København i efterårsferien (sponseret link), og en dag i forlystelsespark er én af dem. En god dag for hele familien kan eksempelvis være en kombination af en flot gåtur i Dyrehaven og et efterfølgende besøg på Bakken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce