Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor bør du kende til betalt annoncering

Der er i dag flere og flere, der benytter sig af de mange muligheder, som der byder sig online, når det kommer til at gøre en forretning. Det er for eksempel noget, der kommer tydeligt til udtryk med de mange forskellige shops, der springer frem over det hele og tilbyder alt fra materielle genstande til ydelser og fornøjelser.

Mange nystartede online virksomheder begår én stor fejl

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? så kan det være, at du også har opdaget, at mange af disse har én ting til fælles. Og det er en stor fejl! Det er nemlig ofte den, der kan betyde forskellen mellem at få succes online og ikke få det.

Den gratis form for annoncering kan ikke stå alene

Her er der selvfølgelig tale om den betalte form for annoncering. For selvom der er mange gode muligheder, der byder sig både på de sociale medier som for eksempel Facebook og på den store søgemaskine Google, for at få spredt sit budskab gratis ud, så er det ikke nok.

Du bør kende til Facebook Ads og Google Ads

Det betyder at de gratis muligheder ikke kan stå på mål med den betalte form for annoncering, dermed dog ikke sagt, at du ikke bør benytte dig af for eksempel organiske opslag på Facebook. Men Facebook Ads og Google Ads er nogle af de discipliner inden for online marekting, som du ikke bør glemme at gøre brug af.

Få hjælp til betalt annoncering hos bureauet, geniads.com

De kan sørge for, at du får spredt dit kenskab yderligere, at du ikke bare skyder med spredehagl, og at du rammer den rette målgruppe, som rent faktisk er interesseret i at konvertere til en betalende kunde hos dig. Lyder det spædende? Så få mere viden om og hjælp til det på (sponseret link) geniads.com.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon