cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor bør du kende til betalt annoncering

Der er i dag flere og flere, der benytter sig af de mange muligheder, som der byder sig online, når det kommer til at gøre en forretning. Det er for eksempel noget, der kommer tydeligt til udtryk med de mange forskellige shops, der springer frem over det hele og tilbyder alt fra materielle genstande til ydelser og fornøjelser.
15. august 2020 kl. 07:00 Af Geniads

Annonce

Mange nystartede online virksomheder begår én stor fejl

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? så kan det være, at du også har opdaget, at mange af disse har én ting til fælles. Og det er en stor fejl! Det er nemlig ofte den, der kan betyde forskellen mellem at få succes online og ikke få det.


Den gratis form for annoncering kan ikke stå alene

Her er der selvfølgelig tale om den betalte form for annoncering. For selvom der er mange gode muligheder, der byder sig både på de sociale medier som for eksempel Facebook og på den store søgemaskine Google, for at få spredt sit budskab gratis ud, så er det ikke nok.


Du bør kende til Facebook Ads og Google Ads

Det betyder at de gratis muligheder ikke kan stå på mål med den betalte form for annoncering, dermed dog ikke sagt, at du ikke bør benytte dig af for eksempel organiske opslag på Facebook. Men Facebook Ads og Google Ads er nogle af de discipliner inden for online marekting, som du ikke bør glemme at gøre brug af.


Få hjælp til betalt annoncering hos bureauet, geniads.com

De kan sørge for, at du får spredt dit kenskab yderligere, at du ikke bare skyder med spredehagl, og at du rammer den rette målgruppe, som rent faktisk er interesseret i at konvertere til en betalende kunde hos dig. Lyder det spædende? Så få mere viden om og hjælp til det på (sponseret link) geniads.com.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce