cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor bør du konsultere en boligadvokat, når du skal købe ejendom

Boligen er ofte det dyrest, vi køber i løbet af vores levetid. Der er mange faldgruber, du risikerer at ryge i, når du skal investere i ejendom. Derfor er det en god idé at konsultere en boligadvokat.
02. marts 2020 kl. 16:22 Af Nem Advokat

Annonce

Når du skal købe bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt at være grundigt forberedt, så du har de bedste forudsætninger for at gøre det køb, du rent faktisk drømmer om.


Boligen er den største investering

For mange mennesker er ejendomsinvestering den største udgift, de kommer til at foretage sig i løbet af deres levetid. Hvis det skal gå som forventet uden for mange ubehagelige overraskelser, er det en god idé at alliere dig med en dygtig boligadvokat.

Med en boligadvokat får du den nødvendige ekspertise angående de mange faktorer, der er medvirkende til, om du får succes med dit boligkøb. (sponseret link)Du kan finde mere information om, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med her.


Få hjælp til papirarbejdet

Selvom et boligkøb er en forholdsvist simpel handling, der i bund og grund går ud på, at du bliver enig med sælger om en pris, hvorefter du underskriver et dokument, der giver dig råderet over ejendommen. Det er dog slet ikke så simpelt, som det lyder.

De papirer, du skal underskrive, indeholder mange informationer, og det er vigtigt, at du er klar over de eventuelle konsekvenser, der er forbundet med din underskrift. Du skal således vide noget om skødet og dets tinglysning, hvis du skal have det rette forudsætninger for at vide, hvad det er, du skriver under på.

Samtidig skal du, hvis du vælger at ikke at hyre en boligadvokat, der kan sikre, at papirerne er i orden, have forstand på, hvordan du læser en tilstandsrapport. Det er de færreste, der har tilstrækkelig viden indenfor disse områder, hvorfor det for de flestes vedkommende vil være en fornuftig løsning at alliere sig med en boligadvokat.


Ejendomsmægleren har sælgers parti

Når du skal købe en bolig, er du som udgangspunkt alene i handlen - ejendomsmægleren ønsker ganske rigtigt at sælge dig boligen, men han eller hun har sælgers parti, og er derfor mest af alt interesseret i at sælge så hurtigt som muligt til den rigtige pris.

Ved at alliere dig med en boligadvokat har du en person, der tager dit parti, og som du betaler for, at du får så meget ud af handlen som muligt. Uden nogle ubehagelige overraskelser, du ikke havde forventet.

Der er mange juridiske kringelkroge, som det kan være svært at navigere i, hvis ikke du har forstand på jura og økonomi indenfor køb og salg af ejendom. Samtidig har du følelser investeret i boligkøbet, som kan risikere at overskygge, så du glemmer væsentlige detaljer.


Husk en ejerskifteforsikring

Når du indgår en købsaftale, bør du som minimum sikre, at der er indskrevet et advokatforbehold, samt at du køber en ejerskifteforsikring. Den er, som navnet afslører, en forsikring, der sikrer dig, når du overtager en bolig.

Med en ejerskifteforsikring er du sikret, hvis der skulle opstå fejl og mangler, som var til stede, da boligen blev overtaget, men som ikke blev opdaget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce