Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor bør du vælge en MacBook til studiet

Når man starter på studie, er det vigtigt at have en god computer. Alt hvad man foretager sig på universitet kræver en computer, og derfor nytter det ikke hvis ikke man har en stabil computer. Der er mange meninger og holdninger til, hvad en god computer er, og typisk så er det koblet op til ens personlige behov. Læser du f.eks. ingeniør, hvor man typisk skal benytte lidt tungere programmere, så er det en ekstra god ide at være omhyggelig med valget af computer, fordi du ellers vil løbe ind i en række frustrationer undervejs i din studietid.

I denne artikel giver vi et par gode grunde til, at en MacBook er at foretrække i de fleste skolesituationer.

IOS er nemt og hurtigt navigere rundt i

IOS er for en Windows måske ikke det nemmeste at navigere rundt i, men hvis man har vænnet sig til at benytte IOS, og bruger det dagligt til at navigere rundt i browser, dokumenter og andre praktiske ting i forbindelse med studiet, så ved man også at det er en af de gode salgsargumenter der taler for at vælge en MacBook. Det er super nemt – og vigtigst af alt – hurtigt at åbne din MacBook op og bevæge dig i mellem alle dine dokumenter eller åbne programmer på mest effektive vis.

Batterilevetiden er bedre

Når man studerer, er det ikke altid at man lige har en stikkontakt i nærheden når man er på skolen, og specielt ikke hvis man bevæger sig meget rundt imellem forelæsninger eller klasselokaler. Derfor er det helt essentielt at man har en computer der kan holde strøm i lang tid.
De nye M1 MacBooks har de klart bedste batterier på markedet, og man behøver reelt set ikke at tage en oplader med i skole på en normal dag, eftersom batteriet som regel kan holde +8-10 timer ved almindeligt forbrug i Word, Excel og/eller Safari.

Premium kvalitet og højere re-sell værdi

Det sidste argument for, at man bør vælge en MacBook over en Windows computer er værditabet. En MacBook taber ikke nær så meget værdi, som en typisk Windows computer, og det betyder altså at du kan sælge din lidt ældre MacBook for en fin pris, og benytte de ekstra penge til at købe dine nye computer. Og taget i betragtning hvordan Apple har presset prisen ned på den nye generation af M1 MacBooks, er det blot endnu bedre. Ligeledes er Apple også gode når det kommer til garantien, eftersom det jo er et premium produkt. En (sponseret link) MacBook reparation er typisk meget dyr, men det er sjældent at man kommer ud for at skulle betale den selv, såfremt det ikke er selvforskyldt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon-Macmo