cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor er det en god idé at købe brugte campingvogne

Med en campingvogn kan du nemt rejse på ferie, når det passer dig. Du skal nemlig hverken tænke på flybilletter eller overnatningsmuligheder. Går du med tanker om at købe en campingvogn til dig og din familie? Så kan det godt betale sig at kigge på en brugt campingvogn fremfor en splinterny – og det er der adskillige grunde til.
14. juli 2021 kl. 09:48 Af Tarup Campingcenter

Der er mange penge at spare

Det kommer formegentlig ikke som nogen overraskelse, men at købe en campingvogn frisk fra fabrikken kan gøre ondt på din pengepung. Vil du gerne spare penge, kan du i stedet tage et kig på en brugt campingvogn. En brugt campingvogn er billigere i anskaffelsespris, og som oftest får du fortelt, stole og andet brugbart udstyr med oveni prisen.


Det gavner miljøet

Hver gang der skal produceres en ny campingvogn, belastes miljøet. Så udover at en splinterny campingvogn ikke er godt for din pengepung, så er det heller ikke godt for miljøet, hvorfor det altså godt kan betale sig at købe en brugt campingvogn.

(Sponseret link) Find et stort udvalg i brugte campingvogne og bring liv og sjæl til en af de mange brugte campingvogne, der alligevel bare står og samler støv.


Det skal du være opmærksom på, inden du køber en brugt campingvogn

Har du forelsket dig i en brugt campingvogn, som du ønsker at købe? Det er vigtigt, at du tjekker campingvognens stand, inden du køber den. Det gælder især, hvis du handler privat og dermed ikke er sikret på samme måde. Dermed undgår du at komme hjem med en campingvogn, der ikke fungerer optimalt, eller som skal repareres med det samme.

Der kan forekomme et højere antal af uforudsete udgifter, når du køber en brugt campingvogn. Ofte er det dog udskiftninger af små dele og mindre reparationer, der let kan klares.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

Madfællesskab 28. september 2021 kl. 16.21

AF: JOHNNY BØGVAD

Kommentar til jeres indlæg… 28. september 2021 kl. 16.19

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

Annonce