cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor er det vigtigt, at du passer på dine tænder

Det er utroligt vigtigt, at vi passer godt på vores tænder, for der er ikke nogen nye tænder på vej, hvis vi først mister dem, vi har.
02. juli 2019 kl. 12:23 Af Vorestaender.dk

Annonce

Husk altid at børste dine tænder to gange dagligt, og vær opmærksom på, at du skal gå til tandlægen mindst en gang om året for en tandtjek.
Hvis du har fået betændelse i dit tandkød, så kan der være en risiko for, at du udvikler paradentose. Paradentose skal behandles, og bliver den ikke det, kan sygdommen sprede sig fra tandkøbet til kæbeknoglen og i værste tilfælde kan dine tænder falde ud.

Du har behov for (sponseret link)en god behandling, hvis du står med paradentose i tænderne og i dit tandkød. Du skal kontakte din tandlæge med det samme, så du kan få den nødvendige paradentose behandling.

Sådan behandles paradentose
Hvis du ikke har en særlig fremtrædende paradentose endnu, så kan det oftest være nok at fjerne tandsten og rense tænderne. Dette er noget, du kan få klaret hos din tandlæge, som det er vigtigt, du husker at besøge mindst én gang årligt.
Hvis du har behov for en mere omfattende paradentose behandling, så vil tandlægen søge at komme af med din betændelse samt hjælpe dig med at holde bedre styr på din tandpleje, så din paradentose i det mindste ikke bliver værre.
Det er en rigtig god idé at tale med din tandlæge om tandhygiejne, så du er sikker på, at du passer godt på dine tænder, for som skrevet er de de eneste, vi har i dette liv.
Du kan altid søge gode råd og ekspertise hos din tandlæge, også selvom du ikke er kommet så vidt, at du har behov for en paradentose behandling. Din tandlæge står altid klar med gode råd til tandplejen og med masser af ekspertise inden for tandplejeprodukter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce