Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor er det vigtigt, at du passer på dine tænder

Det er utroligt vigtigt, at vi passer godt på vores tænder, for der er ikke nogen nye tænder på vej, hvis vi først mister dem, vi har.

Husk altid at børste dine tænder to gange dagligt, og vær opmærksom på, at du skal gå til tandlægen mindst en gang om året for en tandtjek.
Hvis du har fået betændelse i dit tandkød, så kan der være en risiko for, at du udvikler paradentose. Paradentose skal behandles, og bliver den ikke det, kan sygdommen sprede sig fra tandkøbet til kæbeknoglen og i værste tilfælde kan dine tænder falde ud.

Du har behov for (sponseret link)en god behandling, hvis du står med paradentose i tænderne og i dit tandkød. Du skal kontakte din tandlæge med det samme, så du kan få den nødvendige paradentose behandling.

Sådan behandles paradentose
Hvis du ikke har en særlig fremtrædende paradentose endnu, så kan det oftest være nok at fjerne tandsten og rense tænderne. Dette er noget, du kan få klaret hos din tandlæge, som det er vigtigt, du husker at besøge mindst én gang årligt.
Hvis du har behov for en mere omfattende paradentose behandling, så vil tandlægen søge at komme af med din betændelse samt hjælpe dig med at holde bedre styr på din tandpleje, så din paradentose i det mindste ikke bliver værre.
Det er en rigtig god idé at tale med din tandlæge om tandhygiejne, så du er sikker på, at du passer godt på dine tænder, for som skrevet er de de eneste, vi har i dette liv.
Du kan altid søge gode råd og ekspertise hos din tandlæge, også selvom du ikke er kommet så vidt, at du har behov for en paradentose behandling. Din tandlæge står altid klar med gode råd til tandplejen og med masser af ekspertise inden for tandplejeprodukter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • vorestaender