cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor er motionsboksning så effektivt

Når du hører ordet boksning, er det sandsynligvis primært noget i retning af nogl vilde kampe i en boksering og blå mærker, du tænker på. Boksning har ry for at være noget lidt farligt og voldsomt, men sådan behøver det faktisk ikke være. Der er mange, der dyrker boksning helt uden at bruge det i kamp mod andre. Motionsboksning er nemlig en yderst effektiv træningsform, der kan styrke dine muskler bringe dit kondital i vejret på ingen tid. Det kan du læse mere meget om i denne guide.
19. oktober 2020 kl. 07:00 Af Bokseshoppen

Annonce

Masser af fordele

Når du dyrker motionsboksning, så bruger du nogle af teknikkerne fra kampboksningen til at komme i god fysisk form. Det består af en kombination af konditions- og styrketræning, så du bliver stærk på mere end en måde. Der er masser af forskellige øvelser at kaste sig over, og hvis du er ude efter at tabe dig, så forbrænder man faktisk også masser af kalorier ved at slå på en boksepude. Samtidig kan der være et vigtigt socialt element i det, hvis I er flere, der dyrker motionsboksning sammen. Det er hård træning, men du vil også kunne se resultater.


Lav dit eget bokserum

Det kræver faktisk ikke særligt meget udstyr at få et succesfuldt bokserum op at køre. Du skal naturligvis have dig en boksepude og helst en i god kvalitet. (Sponseret link) Find kraftfulde boksepuder her, så du kan komme godt i gang med din træning. Derudover skal du selvfølgelig have fat i nogle gode boksehandsker, for det går ikke at slå på boksepuden med bare næver. De skal være ordentligt polstrede, så du ikke får skader undervejs. Og sidst men ikke mindst er det en rigtig god idé at få fat i noget ordentligt boksetøj, så du let kan bevæge dig og ikke skal være bange for at svede.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce