cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor er up and down plissegardiner smarte

Gardiner er vigtige for et hjem, hvor der er vinduer. Og det er der jo i de fleste. Gardiner er vigtige, hvis man vil kunne skærme af for solen og blikke udefra. Lys kan irritere dig indenfor, og det kan gardiner hjælpe på.
05. januar 2021 kl. 12:39 Af Gardinunivers

Samtidig kan gardiner også holde noget af varmen ude på en varm sommerdag. På (sponseret link) Gardinunivers.dk kan du læse alt om gardiner og netop hvorfor, det er en god ide at købe nogle ordentlige gardiner, der passer til dine behov.


Hvad er up and down plissegardiner?

Plissegardiner up and down er et fleksibelt gardin. Med fleksibel menes der, at du kan justere gardinets placering på dit vindue, så det skærmer af, der hvor solen kommer ind. Det vil altså sige, du kan have gardinet siddende øverst på vinduet, ligesom så mange andre gardiner kan. Når solen begynder at snige sig ind i stuen, kan du trække det lidt ned, så du skærmer af for den. Du kan også trække gardinet lidt ned ovenfra, så plissegardinet sidder midt på vinduet. Og for at skærme af for blikke udefra kan du sågar også rulle gardinet lidt op nedefra, så du kan beholde lidt privatliv uden at lukke alt lys udefra ind.


Hvorfor vælge plissegardiner?

Plissegardiner er lavet til at fylde mindst muligt i dit vindue. Det har et meget anonymt udtryk, der ikke drager blikke til sig. Samtidig skærmer de rigtig godt af for solen, og så er de nemme at håndtere. Plissegardiner up and down kan passe ind i alles hjem, og kan fås i flere forskellige farver. Der er altså ikke grænser for, hvad du kan få ud af dine gardiner. Man tænker sjældent over gardinerne i ens hjem, men de er supervigtige for næsten alt, du foretager dig i hjemmet. De er til for at gøre dit liv nemmere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce