cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor skal du bruge Google Ads

Som virksomhed eller webshopejer, så er det blevet noget af det vigtigste i ens forretning at blive set på internettet. Det er ikke så svært at lave en hjemmeside, det er derimod sværere at sikre sig at man bliver set af ens målgruppe. Der findes mange forskellige typer af markedsføring og annoncering man kan benytte sig af, som f.eks. annoncering på diverse sociale medier. Dette kan også være en god måde at sørge for at blive set på, men da de flest Googler det de leder efter, inden de søger på sociale medier, er Google Ads den bedste måde man kan annoncere på. I denne artikel giver vi dig et par gode råd omkring Google Ads.
21. oktober 2021 kl. 10:23 Af Adtention

Hvis du gerne vil ses

Alle virksomheder eller webshops der sælger produkter eller ydelser, har en specificeret målgruppe. Dette er de mennesker, som man ønsker, skal se ens tilbud og/eller produkter. SEO er den mest effektive metode til at blive set i en Google søgning, men det kan tage lang tid inden at ens hjemmeside når op i toppen af søgeresultaterne. Her kan (sponseret link) Google Ads være en hurtig genvej, da ens annoncer vil blive vidst stort set med det samme de er godkendt og inden for kort tid vil man begynde at kunne se resultaterne, så længe annoncerne er sat ordentligt op.


Hvis du vil promovere et specielt produkt

Du har muligvis fuldstændig styr på din SEO og der er godt gang i din forretning, og derfor tænker du måske hvad du kan bruge Google Ads til. I sådan et tilfælde, kan Google Ads være en effektiv måde at annoncere et specielt produkt på, eller annoncere et stort udsalg eller et tilbud. I stedet for at lave en annonce der skal lede folk ind på din hjemmeside, kan du i stedet lave en annonce for det specifikke produkt eller tilbud, og målrette det til præcis de mennesker du ønsker, skal se det.


Det virker

Modsat annoncering på de sociale medier, så er der næsten garanti for at du vil opleve øget trafik og salg. Dette er fordi, at Google først og fremmest er den største og mest benyttede søgemaskine og at man benytter deres eget annoncesystem. Google vil for det meste prioritere egne annoncer over alle andre former for online annoncering, og man kan derfor være rimelig sikker på at se resultater inden for kort tid, så længe at ens annoncer, keywords og landingpages, er sat ordentligt op.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce