Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor skal du bruge Google Ads

Som virksomhed eller webshopejer, så er det blevet noget af det vigtigste i ens forretning at blive set på internettet. Det er ikke så svært at lave en hjemmeside, det er derimod sværere at sikre sig at man bliver set af ens målgruppe. Der findes mange forskellige typer af markedsføring og annoncering man kan benytte sig af, som f.eks. annoncering på diverse sociale medier. Dette kan også være en god måde at sørge for at blive set på, men da de flest Googler det de leder efter, inden de søger på sociale medier, er Google Ads den bedste måde man kan annoncere på. I denne artikel giver vi dig et par gode råd omkring Google Ads.

Hvis du gerne vil ses

Alle virksomheder eller webshops der sælger produkter eller ydelser, har en specificeret målgruppe. Dette er de mennesker, som man ønsker, skal se ens tilbud og/eller produkter. SEO er den mest effektive metode til at blive set i en Google søgning, men det kan tage lang tid inden at ens hjemmeside når op i toppen af søgeresultaterne. Her kan (sponseret link) Google Ads være en hurtig genvej, da ens annoncer vil blive vidst stort set med det samme de er godkendt og inden for kort tid vil man begynde at kunne se resultaterne, så længe annoncerne er sat ordentligt op.

Hvis du vil promovere et specielt produkt

Du har muligvis fuldstændig styr på din SEO og der er godt gang i din forretning, og derfor tænker du måske hvad du kan bruge Google Ads til. I sådan et tilfælde, kan Google Ads være en effektiv måde at annoncere et specielt produkt på, eller annoncere et stort udsalg eller et tilbud. I stedet for at lave en annonce der skal lede folk ind på din hjemmeside, kan du i stedet lave en annonce for det specifikke produkt eller tilbud, og målrette det til præcis de mennesker du ønsker, skal se det.

Det virker

Modsat annoncering på de sociale medier, så er der næsten garanti for at du vil opleve øget trafik og salg. Dette er fordi, at Google først og fremmest er den største og mest benyttede søgemaskine og at man benytter deres eget annoncesystem. Google vil for det meste prioritere egne annoncer over alle andre former for online annoncering, og man kan derfor være rimelig sikker på at se resultater inden for kort tid, så længe at ens annoncer, keywords og landingpages, er sat ordentligt op.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon