Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor skal du bruge posca-tusser til dit næste hobbyprojekt

Elsker du at være kreativ og at skabe noget unikt? Så har du sikkert allerede prøvet diverse tusser, maleting og lignende.

Men måske har du endnu ikke kastet dig ud i at tegne med (sponseret link)posca tusser. Disse er perfekte til en række forskellige projekter, og de kan med sikkerhed stimulere dig kreativt.

Hvad kan posca-tusserne?

En af de helt store fordele ved posca-tusserne er, at de er utroligt alsidige. Du kan nemlig bruge tusserne på så godt som alle overflader, og derfor er det kun fantasien, der sætter grænser sig for, hvad du kan kreere. Posca-tussen kan blandt andet bruges på følgende overflader:

- Lærred
- Glas
- Metal
- Tekstil
- Papir

Uanset om du vil skabe et mesterværk på et lærred, eller om du vil lave nogle flotte og personlige vandglas, er tusserne altså oplagte til formålet.

Et utal af tykkelser

Det vil naturligvis variere, om du skal tegne noget meget detaljeret med fine konturer, eller om du vil tegne noget mere groft eller skal farvelægge et større areal. Til førstnævnte formål er det optimalt med en tus, der har en tynd spids, der giver dig mulighed for at opnå mest mulig præcision, hvorimod det til sidstnævnte formål er bedre med en tykkere tus, der lægger mere farve på ad gangen.
Heldigvis er posca-tusserne at finde i mange forskellige tykkelser, så de kan passe til netop dit projekt.

Alle regnbuens farver

Ligesom du ikke skal gå på kompromis med tykkelsen på din tus, skal du heller ikke gå på kompromis med farven. Farven spiller nemlig en ekstremt vigtig rolle for det endelige resultat, og derfor bør den være lige, som du vil have den. Der er af samme grund posca-tusser i alle regnbuens farver, så du har de bedste forudsætninger for at skabe et personligt og fantastisk mesterværk.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon