cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor skal du bruge posca-tusser til dit næste hobbyprojekt

Elsker du at være kreativ og at skabe noget unikt? Så har du sikkert allerede prøvet diverse tusser, maleting og lignende.
17. juni 2020 kl. 07:00 Af Grafical

Annonce

Men måske har du endnu ikke kastet dig ud i at tegne med (sponseret link)posca tusser. Disse er perfekte til en række forskellige projekter, og de kan med sikkerhed stimulere dig kreativt.


Hvad kan posca-tusserne?

En af de helt store fordele ved posca-tusserne er, at de er utroligt alsidige. Du kan nemlig bruge tusserne på så godt som alle overflader, og derfor er det kun fantasien, der sætter grænser sig for, hvad du kan kreere. Posca-tussen kan blandt andet bruges på følgende overflader:

- Lærred
- Glas
- Metal
- Tekstil
- Papir

Uanset om du vil skabe et mesterværk på et lærred, eller om du vil lave nogle flotte og personlige vandglas, er tusserne altså oplagte til formålet.


Et utal af tykkelser

Det vil naturligvis variere, om du skal tegne noget meget detaljeret med fine konturer, eller om du vil tegne noget mere groft eller skal farvelægge et større areal. Til førstnævnte formål er det optimalt med en tus, der har en tynd spids, der giver dig mulighed for at opnå mest mulig præcision, hvorimod det til sidstnævnte formål er bedre med en tykkere tus, der lægger mere farve på ad gangen.
Heldigvis er posca-tusserne at finde i mange forskellige tykkelser, så de kan passe til netop dit projekt.


Alle regnbuens farver

Ligesom du ikke skal gå på kompromis med tykkelsen på din tus, skal du heller ikke gå på kompromis med farven. Farven spiller nemlig en ekstremt vigtig rolle for det endelige resultat, og derfor bør den være lige, som du vil have den. Der er af samme grund posca-tusser i alle regnbuens farver, så du har de bedste forudsætninger for at skabe et personligt og fantastisk mesterværk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce