Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor skal du forbedre din bolig forud for et salg

Det er ikke alle boligejere, som kan gennemskue, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at forbedre boligen forud for et salg.

Det kan umiddelbart lyde unødvendigt, når man netop har planer om at flytte inden for nærmeste fremtid, men der er visse gode grunde til at forbedre sin bolig og gøre den salgsklar.

Lettere at sælge og højere værdi
Der er helt overordnet to gode grunde til at forbedre boligen forud for et salg.
Den første gode grund er, at boligen er lettere at sælge, hvis man sørger for at rydde op og male samt forbedre boligen på alle andre parametre. Det er din fornemmeste opgave at få dit hjem til at fremstå så indbydende som muligt.
Drømmer du om en hurtig handel, så tag højde for samtlige sanser, når du forbedrer din bolig forud for et salg. Selvom det kan være svært, så skal du forsøge at se din bolig med nye øjne. Indser du, at dit hjem er enten rodet, mørkt eller trangt, så bør du gøre noget ved det, da dette kan skræmme en potentiel boligkøber væk. Er din bolig allerede salgsklar, så fortjener du at blive gjort opmærksom på, at du kan læse mere om boligsalg her.

En anden grund til at forbedre boligen handler om, at man har rig mulighed for at øge salgsværdien ved at implementere forskellige værdigivende tiltag. Er du nysgerrig efter at vide, hvilke tiltag som har størst indflydelse på boligværdien, så fortsæt læsningen.

Sådan gør du din bolig mere værd
Det bør ikke kun være i din interesse at få solgt boligen hurtigt, men også at få den helt rigtige pris. Du har med al sandsynlighed brug for pengene til at finansiere din kommende bolig, hvorfor salgsprisen er en afgørende faktor. I dette afsnit får du nogle konkrete forslag til, hvordan du kan gøre din bolig mere værd:

- Udskift de gamle vinduer (du kan finde vinduer her)
- Monter solceller på taget
- Reparer det utætte tag
- Udskift de mest energislugende hvidevarer

Er dine hænder skruet rigtigt på, så er det ikke utænkeligt, at du kan løse alle ovenstående opgaver på egen hånd. Er du ikke den store tekniker, så kan du ringe efter professionel hjælp, så du kan være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Der er jo ingen grund til at sjuske med arbejdet, når hjælpen er lige inden for rækkevidde.

Ønsker du udelukkende at forbedre din bolig med henblik på at øge salgsværdien, så bør du altid undersøge, hvilke tiltag der rent faktisk er værd at implementere.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Derfor-skal-du-forbedre-annonce