cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor skal du forbedre din bolig forud for et salg

Det er ikke alle boligejere, som kan gennemskue, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at forbedre boligen forud for et salg.
15. februar 2018 kl. 13:53 Af Annonce

Annonce

Det kan umiddelbart lyde unødvendigt, når man netop har planer om at flytte inden for nærmeste fremtid, men der er visse gode grunde til at forbedre sin bolig og gøre den salgsklar.

Lettere at sælge og højere værdi
Der er helt overordnet to gode grunde til at forbedre boligen forud for et salg.
Den første gode grund er, at boligen er lettere at sælge, hvis man sørger for at rydde op og male samt forbedre boligen på alle andre parametre. Det er din fornemmeste opgave at få dit hjem til at fremstå så indbydende som muligt.
Drømmer du om en hurtig handel, så tag højde for samtlige sanser, når du forbedrer din bolig forud for et salg. Selvom det kan være svært, så skal du forsøge at se din bolig med nye øjne. Indser du, at dit hjem er enten rodet, mørkt eller trangt, så bør du gøre noget ved det, da dette kan skræmme en potentiel boligkøber væk. Er din bolig allerede salgsklar, så fortjener du at blive gjort opmærksom på, at du kan læse mere om boligsalg her.

En anden grund til at forbedre boligen handler om, at man har rig mulighed for at øge salgsværdien ved at implementere forskellige værdigivende tiltag. Er du nysgerrig efter at vide, hvilke tiltag som har størst indflydelse på boligværdien, så fortsæt læsningen.

Sådan gør du din bolig mere værd
Det bør ikke kun være i din interesse at få solgt boligen hurtigt, men også at få den helt rigtige pris. Du har med al sandsynlighed brug for pengene til at finansiere din kommende bolig, hvorfor salgsprisen er en afgørende faktor. I dette afsnit får du nogle konkrete forslag til, hvordan du kan gøre din bolig mere værd:

- Udskift de gamle vinduer (du kan finde vinduer her)
- Monter solceller på taget
- Reparer det utætte tag
- Udskift de mest energislugende hvidevarer

Er dine hænder skruet rigtigt på, så er det ikke utænkeligt, at du kan løse alle ovenstående opgaver på egen hånd. Er du ikke den store tekniker, så kan du ringe efter professionel hjælp, så du kan være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Der er jo ingen grund til at sjuske med arbejdet, når hjælpen er lige inden for rækkevidde.

Ønsker du udelukkende at forbedre din bolig med henblik på at øge salgsværdien, så bør du altid undersøge, hvilke tiltag der rent faktisk er værd at implementere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringen giver ingen julegaver 16. december 2018 kl. 22.26

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

Annonce