Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor skal du huske firmagaverne

Det vil til hver en tid være en subjektiv vurdering at fastslå, hvad der er en god gave.

Som virksomhedsejer er det vigtigt, at dine medarbejdere er glade og tilfredse, så de altid præsterer deres bedste og giver sig fuldt ud, for at tingene går så godt som muligt i din virksomhed.
Hvordan holder man bedst muligt sine medarbejdere glade og tilfredse? Svaret er ganske simpelt: Firmagaver(sponseret link). Vi kommer i det følgende med en række eksempler på, hvad firmagaver kan gøre for dine medarbejdere - men i ligeså høj grad for din virksomhed og dens ry udadtil.

Motivation
De fleste kan nikke genkendende til, at de til en vis grad har arbejdet sammen med en flad og på ingen måde motiveret medarbejder. Det smitter. Faktisk kan det ødelægge mere, end man lige går og tror, og man må aldrig undervurdere vigtigheden af, at der eksisterer motivationsfaktorer i virksomheden.
En gave til medarbejderne er en enorm motivationsfaktor, og for de fleste gør det, at de yder deres maksimale og præsterer i virksomhedens ånd og gør, hvad der er bedst for virksomheden.
Der vil altid være chefer, der mener, at arbejdet i sig selv er en god nok motivationsfaktor. Men mennesket fungerer ikke således, og mange har brug for motivationsfaktorer ved siden af deres job.

Atmosfæren i virksomheden
I forlængelse af motivation er det relevant at kigge på, hvad firmagaver kan gøre for den interne atmosfære i virksomheden. Svaret er, at det kan gøre meget. Når dine medarbejdere får motivationsfaktorer i form af gaver, så stopper gnidningerne og de andre små ting, som man måske ikke bemærker i samme grad, når medarbejderne er umotiverede.
Det er nemlig ingen hemmelighed, at det psykiske arbejdsmiljø er mindst ligeså vigtigt som det fysiske arbejdsmiljø, og derfor vil du med det samme opleve en rar atmosfære, hvis alle medarbejderne trives.
Det bliver også lettere for dine medarbejdere at klare de stressede perioder, hvor presset er ekstra tungt, og tingene virker uoverskuelige. Her er det nemlig en enorm motivationsfaktor, at medarbejderne bliver belønnet yderligere med gaver.

Anerkendelse
Mange kloge hoveder har i tidens løb nævnt vigtigheden af anerkendelse, fordi vi mennesker i bund og grund bare gerne vil forstås og anerkendes for det stykke arbejde, som vi laver her i verden. For en medarbejder er det stort at blive anerkendt af arbejdsgiveren med en gave. Her er det på ingen måde beløbet, der tæller - det er udelukkende anerkendelsen, der er vigtig.
Jo mere personlig firmagaven er, jo bedre viser man anerkendelsen. Det er dog ikke et krav, at man giver samtlige medarbejdere personlige gaver, og i teorien er det blot vigtigt, at man husker at anerkende sine medarbejdere, hvad end det er i form af gaver eller ord. Gaver viser dog, at der er handling bag ordene, og derfor er firmagaver fortsat en fantastisk idé.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • mit-gavevalg-ann