cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor skal man ikke undervurderer sin søvn

De fleste tager det ikke så tungt hvis man ikke får nok søvn et par nætter i ugen, eller hvis man har været ude og hygge sig i weekenden, og dermed heller ikke får sovet nok. Det er heller ej nødvendigt at give det alt for meget tanke, men det kan nu alligevel være en god idé, at være bevidst omkring de konsekvenser der er ved ikke at få nok søvn – specielt hvis det varer ved i længere perioder.
Kun de færreste er faktisk klar over, hvor meget søvnen betyder for vores velvære, og faktisk kan det have ret alvorlige helbredsmæssige konsekvenser at være i søvnunderskud over længere perioder.
25. marts 2021 kl. 08:39 Af Sleep 2 Care

Søvn er mindst lige så vigtigt som kosten

Du er måske godt klar over at kosten er meget vigtig for dit helbred, og at den ligeledes har stor betydning for dit energiniveau i løbet af dagen. Men det har din søvn faktisk også, og det er kun de færreste der reelt set er klar over det. Sover man dårligt kan det være endnu være, end ikke at have kosten i orden. Din hjerne fungerer ikke optimalt hvis ikke du får tilstrækkeligt med søvn, og derfor bør man altså prioriterer sin søvn lige så højt, som man prioriterer sin kost – såfremt man selvfølgelig går op i sin kost.


Din hverdag bliver meget bedre hvis du sover tilstrækkeligt

Har du styr på din søvn så er du meget mere tilbøjelig til at overkomme hverdagens udfordringer. Får man nok søvn har man også mere overskud, og mangler man det overskud i hverdagen kan det være svært at overkomme de udfordringer der måtte opstå.
Får du derfor sovet som du burde, så vil du også opleve at din hverdag bliver fyldt med mere overskud.


Du skal se din seng som en investering i dit helbred

Selvom at du går tids nok i seng er det ikke ens betydning med, at du er udhvilet når du vågner. Kvaliteten af din søvn har lige så meget at sige, og derfor bør man altså ikke spare på sin seng. Det er vigtigt at man finder den rette seng, så man får mere ud af sin søvn. Vi er alle forskellige, og derfor er det vigtigt at man finder en seng som passer til sig selv, og det er ikke nødvendigvis den dyreste, men der er ofte sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Du kan endda bestille din seng online på sider som f.eks. (sponseret link) sleep2care, og de fleste tilbyder endda tilfredshedsgaranti, fordi de godt er klar over hvor vigtigt søvn er for os.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce