Annoncørbetalt indhold

Annonce: Det er sjovt at følge med i sport

Når der er store sportsbegivenheder i gang, hvilket der næsten er hele året rum, så er der også mange sportsentusiaster, der samler sig om skærmene og bruger mange timer på at følge med i deres yndlingssport. Men den slags behøver ikke nødvendigvis kun at være for de hardcore fans - nej, man kan også sagtens følge med, selvom man ikke hidtil har haft den største interesse.

Først og fremmest kan man få nogle rigtig hyggelige stunder med venner og familie, som man kan se kampe eller lignende sammen med. Derudover kan man også begynde at spille på kampe eller opgør, hvilket jo gør, at man også kan få lidt penge ud af - og det er nok noget, som de fleste kunne blive interesserede i.

Gode stunder med gode venner

Selvom man måske er af den holdning, at sport ikke er særligt sjovt, hverken på tv eller hvis man selv skal udøve det, så kan det faktisk overraske, hvis man gør det på den rigtige måde. Hvis du ser den rette sportsgren med de rette personer, kan du måske finde ud af, at det faktisk er ret fedt.

Se det for dig: Du sidder sammen med dine bedste venner, drikke et par øl og spiser pizza, imens I sidder og ser noget sport i tv’et - det kan faktisk noget. Måske kan du endda blive så begejstret for det, at du kan se det fede i at se sport alene derhjemme - ja, måske begynder du endda og følge med i nogle specifikke sportsgrene på tv.

Spil på kampe og vind en sjat penge

Noget andet, som mange også tænker på i forbindelse med sport på tv, er at spille på kampe eller opgør - det er desuden også noget, som kan være motiverende, hvis man gerne vil blive bedre til at følge med i lidt sport på tv’et.

Du kan eksempelvis overveje at gå i gang med betting (sponseret link) tennis odds, hvis det lige er tennis, som du synes har vækket din interesse. Ellers er der også rigtig mange, som går op i både fodbold og cykelløb, og her er der også rig mulighed for at spille på kampene eller de forskellige løb - og hvis du er god til at gennemskue spillet og også har lidt held med dig, så kan du tjene lidt penge.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon