cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Det er vigtigt at sikre optimal luftfugtighed i din bolig

Det er meget vigtigt at sikre, at der ikke er for højt et fugtniveau i luften i din bolig. Der er op til flere grunde til dette, men det handler i høj grad om, at det kan føre flere ubehagelige følger med sig. Fx kan det resultere i, at der opstår dug på vinduer, pletter af skimmelsvamp, hovedpine samt træthed hos beboerne i hjemmet.
Det vidner også om, at det ikke er for sjov, at der bliver snakket en del om, at man skal huske at lufte ud. Det er dog ikke altid, at det er dét, der gør, at der er for høj en luftfugtighed i boligen. Det kan også skyldes, at du har valgt at tørre tøj indendørs. Hvis du har det, er det vigtigt, at du sørger for at lufte godt ud bagefter.
14. september 2020 kl. 10:28 Af LTM Instruments A/S

Annonce

Hvordan kan man måle, om luftfugtigheden er for høj?

Der er flere måder at finde ud af, om der er for høj luftfugtighed i din bolig. Hvis du kan se, at der er dug på indersiden af vinduerne, er det noget, der tyder på, at fugtniveauet er for højt. Det er dog ikke altid, at man kan se det på denne måde. Heldigvis kan du også måle det ved hjælp af et hygrometer fra (sponseret link) LTM Instruments.
Det er relativt simpelt at bruge en sådan enhed, om end det ikke er alle, der har lyst til at rode med det selv. Føler du ikke, at du har mod på det, kan du med fordel hyre en professionel fagmand til at hjælpe dig. Det er dog ikke et krav, at man gør dette, da der er intet, der står i vejen for, at du forsøger at måle det selv.


Hvad er et hygrometer?

Et hygrometer er en enhed, der er udviklet til at måle fugtniveauet i et rum. Derfor er der også mange, der blot kender det som en fugtmåler. Hvis du har et ønske om at måle fugtniveauet i din bolig, hvad enten det er i hele boligen, eller blot i enkelte rum, skal der ikke være nogen tvivl om, at hygrometeret er det rette valg.
Derfor er det naturligvis også et hygrometer, du skal have anskaffet i et sådant tilfælde. Har du fundet ud af, at der er for høj luftfugtighed i din bolig, er det vigtigt, at du gør noget ved det. Som angivet herover, er det ofte nemt at løse, da det blot kræver, at du lufter mere ud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce