cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Det inderste lag skal være i orden i dit outfit – underbukser til mænd

Til en aften ude er det vigtigt, at outfittet er i orden fra inderst til yderst. Der er ikke noget værre end at komme afsted til en fest i et outfit, der ikke sidder som det skal, og som du ikke føler dig tilpas i.
02. april 2019 kl. 07:00 Af shapingnewtomorrow.dk

Annonce

Derfor er det helt afgørende, at du gør dig umage for at finde det helt rigtige look og outfit, hvad enten du skal en tur i byen med gutterne, til konfirmation i familien eller til en stor fødselsdagsfest. Her spiller et par (sponseret link) behagelige underbukser til mænd ikke mindst en vigtig rolle, når det gælder et komfortabelt, men stilfuldt look.

Start inderst og bevæg dig ud
Når du skal finde tøjet til en begivenhed - eller hverdag for den sags skyld – må du ikke glemme det inderste lag. Underbukser til mænd er vigtigt for komforten, hvad end det er en dag på job eller til en hyggelig aften i byen.

Vælg derfor et par underbukser til mænd, der først og fremmest er store nok. Det nytter ikke at købe dem for små, så de kravler op og strammer. Underbukser til mænd findes i flere forskellige benlængder – og du skal derfor gøre op med dig selv, om et par underbukser til mænd med korte ben føles behagelig for dig, eller du snarere foretrækker et par med længere ben.

Find din egen stil
Når underlaget er i orden, kan du finde gå videre til dit reelle outfit. Er du typen, der elsker et lækkert jakkesæt, eller er du mere til et par jeans og en skjorte? Hvis du tropper op i et jakkesæt, mens du i virkeligheden ikke føler dig tilpas i det, vil det lyse langt ud af dig. Det er let at spotte de mænd, der føler sig tilpas i et outfit, og de, der ikke gør.

Derfor skal du altid tage udgangspunkt i din egen stil, når du udvælger dit outfit. Et par jeans og en skjorte kan sagtens være fint, hvis du sætter et par lækre sko til – og føler du dig fint tilpas i en blazer, vil den tilføre lidt ekstra klasse til dit look.

Vælg materialer med omhu
Vil du gerne se tjekket og stilet ud i et jakkesæt, så gå gerne efter et i gråt eller blåt. Det behøver ikke altid være et sort jakkesæt. Vælger du en skrap blå eller måske bordeaux, skiller du dig samtidig ud fra mængden, hvis du ikke har lyst til at ligne alle de andre til festen.

Når du vælger dit jakkesæt, er det dog en god idé at være opmærksom på kvaliteten. Har du tendens til at svede meget, så bør du gå efter et jakkesæt lavet i 100 % uld frem for i en uldblanding. Er det rent uld, vil sveden lettere transporteres væk fra kroppen, fordi uld er et naturmateriale. Bliver det mikset med kunstige stoffer, er det sværere for din krop at lede sveden væk fra kroppen. Det bliver hurtigt en ubehagelig fornøjelse, hvis sveden drypper. Med udgangspunkt i et par behagelige underbukser til mænd, kan det være svært at gå galt i byen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce