Annoncørbetalt indhold

Annonce: Det indiske køkken ser stigende popularitet i København

Københavnerne er begyndt at få øjnene op for indisk kvalitet.

Det er altid rart at drømme sig væk, og hvilke bedre måde at gøre det på end ved eksotisk og autentisk mad fra østen? De fleste er enige om at mad er bedst i landet hvorfra det kommer, og det derfor kan være svært at finde asiatisk mad af samme kvalitet som man drømmer om. Men når man ikke kan tage til østen så må østen tage til en. (Sponseret link) De Indiske restauranter på Vesterbro er begyndt at se en stigning i besøgende, måske fordi kokken på disse restauranter har taget deres madkultur med sig og lader den sive ind i maden. De Indiske retter er fulde af smag og har længe været en overset perle. dette har gjort at flere af de indiske restauranter har givet sig i kast med at udvide deres menu fra de klassiske. Denne ekspansion af et allerede lækkert menukort har åbnet dørene for et helt nyt segment af kunder som tidligere ikke har haft mod på at prøve det indiske.
En af disse indiske restauranter ligger på vesterbro og hedder India Royal. Restauranten serverer indisk kvalitet som er til at smage. Klassikerne som butter lam og tikka masala er stadig til at finde på menuen men smager af mere end man normalt er vant til. På den indiske restaurant har de også fået en række nye retter på menukortet som så der er noget for hver en smag.

Når du skal prøve noget nyt
Er du på jagt efter lækker indisk mad, der er lavet er friske råvarer og hvor kvaliteten er i fokus, så er India Royal stedet for dig. Den Indiske restaurant på Vesterbro gør en dyd ud af at du som gæst får en oplevelse heel vejen igennem besøget. Dette indebære at der, udover lækker indisk mad, er fokus på, at du bliver mødt af lækre dufte og smuk indisk indrettede lokaler. Som gæst får du dermed hele pakken når du besøger restauranten. Dette betyder at man næsten ikke kan undgå at drømme sig til væk til det kulturelle Indien.
Hvis du ikke føler for at tage ned i restauranten for at få det fulde indtryk så kan India Royal også nydes som take away. Indiske retter holder sig lækre og friske, i modsætning til andet take away - vi alle har prøvet at få en kold pizza. Da det indiske typisk er en ‘curry’ er det altid varm og lækker til når den når frem til dig. Indisk mad er derfor også noget af det bedste take away du kan bestille.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • India-Royale-ann