cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Det kan du lave på ferien i Guldborgsund

Har du besluttet dig for at holde ferie i Danmark, og spekulerer du på, hvor det skal være? Så kan du overveje Guldborgsund, hvor der er noget at lave for hele familien. Her giver vi dig tre gode idéer til, hvad du kan lave på ferien i Guldborgsund.
01. oktober 2021 kl. 12:26 Af Senseo

Mange vælger at tage til de mere kendte feriesteder som Bornholm eller Skagen, men tænker man lidt ud af boksen er der mange fine steder rundt om i landet, hvor skønne oplevelser venter og hvor der endda måske er lidt mindre overrendt end de mest besøgte destinationer.


Afslapning og hygge i lejet sommerhus

Måske trænger I simpelt hen bare til ferie og afslapning, så kan I vælge at leje et sommerhus. Kommunen har mange kilometer dejlige strande, hvor der er alle muligheder for badning og leg i sandet, hvis vejret er med jer. Skulle det være regnvejr, kan I hygge jer indenfor med spil, bøger eller jeres telefoner og iPads.

God kaffe må der til, når man er på ferie, og I kan evt. vælge at tage jeres Senseo maskine med, hvis I har sådan en. I kan købe (sponseret link) billige kaffekapsler og tage med eller evt. købe i de lokale supermarkeder i området. I udlejningssommerhuse er der dog altid en almindelig filterkaffemaskine, så der er mulighed for at brygge kaffe.


Fuglsangmuseet - et must see

Vælger man Guldborgsund som feriedestination, er et besøg på det fine Fuglsang Kunstmuseum et absolut must. Udover museets faste samling som rummer værker af både danske og internationale kunstnere arrangeres der jævnligt særudstillinger.

Museet ligger i smukke omgivelser og museets bagvæg fungerer nærmest som et kunstværk, da et stort vindue danner ramme om kornmarkerne udenfor, som gæsterne kan betragte fra stole, der er beregnet til netop at nyde udsigten. Museet huser en lille café, hvor sult og tørst kan slukkes med mad og drikke fra lokale leverandører.


Krokodille Zoo, tør du?

En af områdets største attraktioner er Krokodille Zoo, som I kan besøge, hvis I ikke er alt for bange for krokodiller, for det er dem, det handler om i denne zoologiske have. Der er tale om Europas største samling af krokodille- og alligatorarter, og herudover kan I møde en række andre krybdyr som leguaner, slanger, varaner, skildpadder og frøer.

Her er der virkelig mulighed for at få en på opleveren og både store og små vil blive fascineret af de særprægede dyr. Dyrene er naturligvis lukket inde, så ingen risikerer at forlade parken uden arme og ben i behold.

Der er altså flere gode grunde til at overveje Guldborgsund som sin næste feriedestination, og med disse bud har du forhåbentligt fået mod på et besøg. Tilbage er der kun at ønske en rigtig god ferie.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce