cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Det nye dig: Giv din stil en makeover i 2018

2018 er netop begyndt, og måske er du en af de mange, som er faldet for fristelsen til at lave et nytårsforsæt.
15. januar 2018 kl. 14:58 Af Annonce

Annonce

Måske har du lovet dig selv, at det er i år, at du skal begynde at træne. Eller du er i ren kådhed kommet til at love dig selv, at 2018 skal byde på andre oplevelser, end dem du er vant til.

Nytårsforsætter behøver nemlig ikke kun at handle om, at du skal gøre noget, som er hårdt for dig. De kan i lige så høj grad handle om, at du skal bruge mere tid på at forsøde din egen tilværelse. Den helt store fordel ved den tilgang til det famøse nytårsforsæt er, at du på den måde har en langt bedre mulighed for at følge det til dørs. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan gøre 2018 lidt mere interessant ved at give din stil en makeover.

Prøv dig frem med nye smykker
Diamonds are a girl’s best friend. Sådan lød det engang fra Marilyn Monroe. Men mindre kan også gøre det. Der findes mange forskellige smykker, der ikke koster alverden, men som alligevel kan give din stil et pift. Christina Charms er et godt bud på en prisvenlig løsning, hvor du på samme tid får alle muligheder for at sætte dit eget præg på smykkets udtryk. I en Instagram-fikseret verden, hvor det unikke og enestående er i så høj kurs, er det en meget lækker løsning. Du kan nemlig sørge for, at du kommer til at bære et smykke, som ikke ses hos andre og på den måde skille dig ud. Det giver din stil et personligt præg, som du helt sikkert vil sætte pris på.

Besøg en makeup-artist
Nu når dit nytårsforsæt handler om, at du skal gøre noget godt for dig selv, kan du besøge en professionel makeup-artist. Her får du ikke blot ordnet dit hår og sat sminken, så den er i tråd med de nyeste og lækreste tendenser. Du kommer også til at undergå en forvandling, som du kan tage med ud af forretningen og blive ved med at bruge. Du får garanteret nogen tips af makeup-artisten, du ikke selv har tænkt over. For det er faktisk sådan, at selv små ændringer i den måde, som du anvender make-up på, eller måden, du sætter dit hår, kan betyde en hel masse for dit velvære.

Invester i nyt og lækkert tøj
Du kan også vælge at bruge dine penge på tøj på en anden måde. Ofte er det en god ide at købe lidt mindre tøj og så gå efter en bedre kvalitet. For det første får du tøj, som holder bedre, og for det andet kan du få fingrene i klæder, der er en del af modebilledet. Prøv eksempelvis at købe bluser med print og nederdele med mønstre.

Hvis du ikke er vant til at bruge den slags tøj, vil du med det samme føle dig ganske anderledes. Og det er netop en af de følelser, som vi er ude på at fremavle. Du skal bruge din kræfter på at blive den bedste udgave af dig selv - og det handler i høj grad om at undersøge, hvad slags tøj du godt kan lide at gå i, hvordan dit hår skal sidde, og hvilken make-up du skal bære.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

Annonce