Annoncørbetalt indhold

Annonce: Det nye dig: Giv din stil en makeover i 2018

2018 er netop begyndt, og måske er du en af de mange, som er faldet for fristelsen til at lave et nytårsforsæt.

Måske har du lovet dig selv, at det er i år, at du skal begynde at træne. Eller du er i ren kådhed kommet til at love dig selv, at 2018 skal byde på andre oplevelser, end dem du er vant til.

Nytårsforsætter behøver nemlig ikke kun at handle om, at du skal gøre noget, som er hårdt for dig. De kan i lige så høj grad handle om, at du skal bruge mere tid på at forsøde din egen tilværelse. Den helt store fordel ved den tilgang til det famøse nytårsforsæt er, at du på den måde har en langt bedre mulighed for at følge det til dørs. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan gøre 2018 lidt mere interessant ved at give din stil en makeover.

Prøv dig frem med nye smykker
Diamonds are a girl’s best friend. Sådan lød det engang fra Marilyn Monroe. Men mindre kan også gøre det. Der findes mange forskellige smykker, der ikke koster alverden, men som alligevel kan give din stil et pift. Christina Charms er et godt bud på en prisvenlig løsning, hvor du på samme tid får alle muligheder for at sætte dit eget præg på smykkets udtryk. I en Instagram-fikseret verden, hvor det unikke og enestående er i så høj kurs, er det en meget lækker løsning. Du kan nemlig sørge for, at du kommer til at bære et smykke, som ikke ses hos andre og på den måde skille dig ud. Det giver din stil et personligt præg, som du helt sikkert vil sætte pris på.

Besøg en makeup-artist
Nu når dit nytårsforsæt handler om, at du skal gøre noget godt for dig selv, kan du besøge en professionel makeup-artist. Her får du ikke blot ordnet dit hår og sat sminken, så den er i tråd med de nyeste og lækreste tendenser. Du kommer også til at undergå en forvandling, som du kan tage med ud af forretningen og blive ved med at bruge. Du får garanteret nogen tips af makeup-artisten, du ikke selv har tænkt over. For det er faktisk sådan, at selv små ændringer i den måde, som du anvender make-up på, eller måden, du sætter dit hår, kan betyde en hel masse for dit velvære.

Invester i nyt og lækkert tøj
Du kan også vælge at bruge dine penge på tøj på en anden måde. Ofte er det en god ide at købe lidt mindre tøj og så gå efter en bedre kvalitet. For det første får du tøj, som holder bedre, og for det andet kan du få fingrene i klæder, der er en del af modebilledet. Prøv eksempelvis at købe bluser med print og nederdele med mønstre.

Hvis du ikke er vant til at bruge den slags tøj, vil du med det samme føle dig ganske anderledes. Og det er netop en af de følelser, som vi er ude på at fremavle. Du skal bruge din kræfter på at blive den bedste udgave af dig selv - og det handler i høj grad om at undersøge, hvad slags tøj du godt kan lide at gå i, hvordan dit hår skal sidde, og hvilken make-up du skal bære.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ballerup-guld-pic-art03-SPONS