Annoncørbetalt indhold

Annonce: Det skal I spørge præsten om

I løbet af de kommende måneder er der mange tusinde danskere, der siger ja til hinanden i kirken. Er du en af dem, så læs med her for vi giver dig nogle gode eksempler på spørgsmål, som I kan stille til præsten forud for vielsen.

Selve vielsesritualet er ens, uanset hvilken kirke I vælger.

Der vil være en åbningsmusik, mens bruden bliver ført op, mange vælger Bryllupsmarchen. Så synges der en salme, der bliver bedt en bøn, præsten holder en tale, der ofte har et personligt præg, idet I har haft en samtale med præsten inden vielsen, så han/hun kan lære jer at kende. Der synges lidt mere og brudeparret går ud af kirken. Alt det ligger rimelig fast.
Men det kan faktisk variere en del fra kirke til kirke og fra præst til præst, hvad man tillader før, under og efter vielsen.

Fx er det ikke alle steder, hvor der må filmes og fotograferes under vielsesritualet. Det er heller ikke alle kirker, der tillader, at der bliver kastet med ris på brudeparret efter vielsen. Nogle siger, at det er fordi, det er synd for fuglene, der spiser risene og får ondt i maven. Det er dog en skrøne, at det skulle være usundt for fuglene. Men det sviner ret meget, og det kan være årsagen til, at det ikke altid er tilladt. Og hvor nogle kirker tillader, at I hyrer en sanger/musiker, som står for et indslag under ceremonien, så vil der være andre kirker, der ikke tillader det.

Så det er rigtig vigtigt, at I spørger ind til disse emner fra start af, så der ikke opstår nogen kedelige overraskelser undervejs.

(sponseret link) Bryllupsklar.dk finder du en oversigt over 31 gode spørgsmål, som du kan stille til jeres præst. Nogle er måske ikke så vigtige for lige netop jer, men de fleste af dem er faktisk rigtig gode og relevante spørgsmål, og der er garanteret nogle imellem, som I ikke selv ville komme i tanke om.

Så besøg Bryllupsklar.dk der foruden listen med de gode spørgsmål til præsten indeholder alt du skal vide i forbindelse med jeres kommende bryllup, herunder masser af den lækreste inspiration.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Bryllupsklar-artikel-Folketidende